發表主題 回覆文章
靚靚黃太Joanne
XXX.XXX.249.137

發表發表於: Mon Dec 03, 2007 11:18 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    今日加番啦...仲好過之前添呀.我LOAD番響FORUM就見到..之前死都要出去COVER先會睇到,THANKS
    回頂端
    開心快活人
    XXX.XXX.221.130

發表發表於: Mon Dec 03, 2007 11:25 am

点樣先可以睇得番呀, 我睇唔番嘅? Sad
    回頂端
    靚靚黃太Joanne
    XXX.XXX.249.137

發表發表於: Tue Dec 04, 2007 4:01 pm

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewforum.php?f=37

頂個位有個今日飾金7750
    回頂端
    carriehkw
    XXX.XXX.60.82

發表發表於: Fri Sep 18, 2009 10:25 pm

ME111 寫到:
    可否加番"今日飾金價"呢個function呀?

我覺得金價呢個function 有用過今日通勝,因為要擇日的朋友,都係一早check左通勝啦,唔會即係check呱?
    反而金價有上有落,好多人都會keep 住check。

敬請接納這個小小的意見。

點解依家又無左?? 可唔可以加翻呀? It is very useful!
    回頂端
    carriehkw
    XXX.XXX.60.82

發表發表於: Fri Sep 18, 2009 10:26 pm

ME111 寫到:

我覺得金價呢個function 有用過今日通勝,因為要擇日的朋友,都係一早check左通勝啦,唔會即係check呱?

點解依家又無左?? 可唔可以加翻呀? It is very useful!
    回頂端
    留言板管理員
    XXX.XXX.191.196

發表發表於: Mon Sep 21, 2009 3:47 pm

收到大家意見了! Smile

我們看情況考慮加回"金價"資訊到版面吧!

留言板管理員
    回頂端
    留言板管理員
    XXX.XXX.191.196

發表發表於: Mon Nov 30, 2009 3:29 pm

飾金價的function,可於wedding內看到﹕
    http://wedding.esdlife.com/

謝謝!!

ME111 寫到:

回頂端