發表主題 回覆文章
ME111
XXX.XXX.216.5

發表發表於: Wed Nov 14, 2007 5:31 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    可否加番"今日飾金價"呢個function呀?

我覺得金價呢個function 有用過今日通勝,因為要擇日的朋友,都係一早check左通勝啦,唔會即係check呱?
    反而金價有上有落,好多人都會keep 住check。

敬請接納這個小小的意見。
    回頂端
    喵喵..
    XXX.XXX.65.130

發表發表於: Wed Nov 14, 2007 5:36 pm

yes! I agree!!
    回頂端
    晴兒
    XXX.XXX.206.22

發表發表於: Wed Nov 14, 2007 6:26 pm

寧願要返 "今日飾金價" 總好過" 生活易人氣資訊速遞 [NEW] "
    Twisted Evil
    回頂端
    dede_
    XXX.XXX.31.150

發表發表於: Thu Nov 15, 2007 2:45 am

100%同意..
    回頂端
    靚靚黃太Joanne
    XXX.XXX.249.137

發表發表於: Thu Nov 15, 2007 11:14 am

我好日都唔睇..一想睇睇就冇咗... Rolling Eyes Rolling Eyes
    回頂端
    留言板管理員
    XXX.XXX.191.196

發表發表於: Thu Nov 15, 2007 12:44 pm

各位, 多謝大家的意見, 我們會交予有關部門考慮.
    回頂端
    florence the editor
    XXX.XXX.191.196

發表發表於: Thu Nov 15, 2007 3:27 pm

各位午安,

首先多謝大家的回應, 經考慮後, 編輯部也認為金價資料對新人們很有用, 所以會短期內加回有關資訊. Wink

Florence
    Editor
    回頂端
    chanpei
    XXX.XXX.125.246

發表發表於: Sun Nov 18, 2007 10:52 pm

支持, 支持!
    回頂端
    Little Blue
    XXX.XXX.192.106

發表發表於: Wed Nov 21, 2007 4:55 pm

係呀....而家啲金價咁貴...梗係想方便啲又容易啲 check 到啦...希望快啲重開返啦
    回頂端
    aaly
    XXX.XXX.8.183

發表發表於: Thu Nov 22, 2007 12:40 am

Little Blue 寫到:
    係呀....而家啲金價咁貴...梗係想方便啲又容易啲 check 到啦...希望快啲重開返啦

我都咁話!無端端就無左!無得睇真金好煩架
    回頂端