發表主題 回覆文章
Ben太太
XXX.XXX.141.19

發表發表於: Tue Oct 07, 2008 1:23 pm

廣告贊助 [隱藏]
豬豬~ 寫到:
作為女性..自已係要識保障自已..你愛佢..你認定佢就係你既終生伴侶..
作為男性..都要識得點去尊重別人同自已..由其自已愛既女人.
婚前性行為係唔mind..不過唔好好似而家d青少年咁..係又攪唔係又攪..
好奇又去攪..好易出事..又冇能力承擔後果..到時對方煩之如..仲會影響埋下一代..

我同意很多青年人太過不負責任,根本唔係出於愛先去做!純粹是好奇,不顧後果! Evil or Very Mad
回頂端
moon 劉太
XXX.XXX.49.238

發表發表於: Tue Oct 07, 2008 9:12 pm

Ben太太 寫到:
豬豬~ 寫到:
作為女性..自已係要識保障自已..你愛佢..你認定佢就係你既終生伴侶..
作為男性..都要識得點去尊重別人同自已..由其自已愛既女人.
婚前性行為係唔mind..不過唔好好似而家d青少年咁..係又攪唔係又攪..
好奇又去攪..好易出事..又冇能力承擔後果..到時對方煩之如..仲會影響埋下一代..

我同意很多青年人太過不負責任,根本唔係出於愛先去做!純粹是好奇,不顧後果! Evil or Very Mad

同意!! Laughing
回頂端
eeylo
XXX.XXX.218.52

發表發表於: Wed Oct 08, 2008 3:38 pm

Ben太太 寫到:
豬豬~ 寫到:

同意....同意!
回頂端
芒果布甸
XXX.XXX.227.3

發表發表於: Thu Oct 09, 2008 8:56 am

Ben太太 寫到:

Agreed…
回頂端
JWC
XXX.XXX.92.248

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 1:34 am

Ben太太 寫到:
豬豬~ 寫到:

絕對同意!!
回頂端
芒果 布甸 SUPER P K
XXX.XXX.77.221

發表發表於: Sat Oct 18, 2008 12:41 am

I agree instead of agreed

芒果布甸 寫到:
Ben太太 寫到:

Agreed…
回頂端
芒果布甸
XXX.XXX.227.3

發表發表於: Tue Oct 28, 2008 12:59 pm

芒果布甸XX 寫到:
I agree instead of agreed

"If people are agreed or sth is agreed…"(牛津字典)

無謂咬文嚼字啦…
回頂端
SaSa&ko
XXX.XXX.41.42

發表發表於: Thu Feb 05, 2009 3:54 pm

Embarassed
回頂端
丁當
XXX.XXX.68.12

發表發表於: Sat Feb 14, 2009 4:01 pm

我覺得婚前性行為係無問題囉,如果婚後先至知佢唔得o既,咁以後o既日子點過呀!
回頂端
luckygirl09
XXX.XXX.98.218

發表發表於: Thu Mar 05, 2009 6:56 pm

丁當 寫到:
我覺得婚前性行為係無問題囉,如果婚後先至知佢唔得o既,咁以後o既日子點過呀!

又係喎!
回頂端