發表主題 回覆文章
hd
XXX.XXX.236.92

發表發表於: Sat Nov 10, 2007 5:59 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我想請問著掛時係咪一定要用紅色頭花架??
但係又有人話唔使一定用紅色頭花, 用碎花都可以......
所以我到依家都未預備, 仲有兩個禮拜就係bd喇~~
點算???
回頂端
小丁丁
XXX.XXX.59.161

發表發表於: Sat Nov 10, 2007 10:29 pm

我都係仲有兩個星期bd喇...你訂花球時有無訂埋頭花呀?
一般都會以你花球選擇既花做頭花,可以襯返一set靚d嘛!
不過我就會避開唔用白色花就頭花囉!
回頂端
bear bear cei
XXX.XXX.168.3

發表發表於: Sat Nov 10, 2007 10:32 pm

我都會用翻花球嘅小牡丹,同其他碎花。
回頂端
幸福大女人
XXX.XXX.233.205

發表發表於: Sat Nov 10, 2007 11:19 pm

我個mua果度包埋頭飾, 試妝時都揀埋架喇
回頂端
anitachs
XXX.XXX.150.118

發表發表於: Sun Nov 11, 2007 1:47 am

可以用碎花加小紅豆

anitachs
回頂端
比比兔
XXX.XXX.217.131

發表發表於: Sun Nov 11, 2007 12:34 pm

著褂一定唔好用lan 花, 我見過好ugly好似傻婆咁~~~
回頂端
Kennis & Gary
XXX.XXX.251.109

發表發表於: Sun Nov 11, 2007 11:17 pm

bear bear cei 寫到:

我同你一樣, 不過我怕2個星期後, d小牡丹5靚.
回頂端
bear bear cei
XXX.XXX.215.150

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 7:35 am

Kennis & Gary 寫到:

我個朋友好似話要訂比利時,定邊個國家嘅小牡丹,不過我唔記得係邊個國家,知道再話你知。
回頂端
Kennis & Gary
XXX.XXX.226.111

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 9:24 am

Kennis & Gary 寫到:

我個朋友好似話要訂比利時,定邊個國家嘅小牡丹,不過我唔記得係邊個國家,知道再話你知。

係呀~好呀~你知就話我知啦~! 等我到時再同花店個人傾啦~
回頂端
Belly Dancer Jalilah
XXX.XXX.207.238

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 9:56 am

我會用鮮花,最初都以為一定要用紅色花,不過mua話吾一定,所以我現在都系揀我終於的粉紅色加小花﹗ Razz
回頂端