發表主題 回覆文章
maggiemm
XXX.XXX.220.171

發表發表於: Mon Nov 05, 2007 12:04 am

廣告贊助 [隱藏]
我好多件都好鍾意,好想 著5件,可唔可以著到呢?
回頂端
gg55
XXX.XXX.233.3

發表發表於: Mon Nov 05, 2007 12:18 am

其實無話著唔到既,只不過到時你會好辛苦啫!坐一陣又要去換衫,d賓客就會只得好少時間見到你,可能想同你影相既時間都唔夠,咁就好似吾係咁好囉!
回頂端
maggiemm

發表發表於: Mon Nov 05, 2007 12:27 am

gg55 寫到:
其實無話著唔到既,只不過到時你會好辛苦啫!坐一陣又要去換衫,d賓客就會只得好少時間見到你,可能想同你影相既時間都唔夠,咁就好似吾係咁好囉!

唔知點解自己好多心件件都好想著,多數package會平過單租,所以變左禁多件羅
回頂端
King & Queen
XXX.XXX.9.186

發表發表於: Mon Nov 05, 2007 12:57 am

maggiemm 寫到:
gg55 寫到:

唔知點解自己好多心件件都好想著,多數package會平過單租,所以變左禁多件羅

其實我都好似你咁, 件件都好想著, 宜家驚4件會多得滯...
回頂端
maggiemm
XXX.XXX.251.43

發表發表於: Mon Nov 05, 2007 8:29 am

我已經比晒錢啦,所以只有想辨法著晒,唔知點解禁貪靚
有無人比意見我當晚可以點著呀?
回頂端
Snufkin@Moomin
XXX.XXX.0.8

發表發表於: Mon Nov 05, 2007 9:55 am

不如你同你個化妝師夾下啦, 我自己著3套,開席後做兩套,但計落好似每套都著唔到半個鐘。
回頂端
maggiemm
XXX.XXX.251.41

發表發表於: Mon Nov 05, 2007 10:13 am

hi Snufkin@Moomin,

我打算開席前2套,開席後3套,如果4點有場著一套,6:30pm換一套,game一套,敬酒套,送客一套
回頂端
依利安
XXX.XXX.80.6

發表發表於: Mon Nov 05, 2007 12:06 pm

我打算開席前2套,開席後3套,如果4點有場著一套,6:30pm換一套,game一套,敬酒套,送客一套

其實你都會好趕, 如果安排得唔好, end up可能會有d冇著到.... 所以要同化妝師夾得好d....
回頂端
maggiemm

發表發表於: Mon Nov 05, 2007 12:30 pm

係啦,我都比自己激死,租左禁多套
回頂端
Sampanman
XXX.XXX.73.112

發表發表於: Mon Nov 05, 2007 12:36 pm

依利安 寫到:

其實你都會好趕, 如果安排得唔好, end up可能會有d冇著到.... 所以要同化妝師夾得好d....

我都去過d婚禮,新娘子係著唔晒咁多套晚裝嫁....

其實入席后d時間好趕嫁,或者你考慮下入席前換3套啦.....如果真係入席后換3套,你就唔好轉頭啦,沖入新娘扆換衫then轉一轉頭飾就好沖番出黎啦,如果唔係,就會成晚都唔見個新娘嫁啦...
回頂端