發表主題 回覆文章
su_a_win
XXX.XXX.102.79

發表發表於: Sun Nov 04, 2007 8:05 pm

廣告贊助 [隱藏]
有無人用過力天花車服務有限公司?????? Rolling Eyes
回頂端
陳皮妹
XXX.XXX.74.28

發表發表於: Wed Nov 07, 2007 6:51 pm

我bd果日用過,幾好喎!!!!
準時,d司機有禮貌
因為我有架輪椅要下落車,
個司機都好helpful
回頂端
su_a_win
XXX.XXX.44.82

發表發表於: Sat Nov 10, 2007 2:03 am

陳皮妹 寫到:
我bd果日用過,幾好喎!!!!
準時,d司機有禮貌
因為我有架輪椅要下落車,
個司機都好helpful

恭喜你呀 Very Happy Very Happy Very Happy
thank you~
我想問你,佢地係o米會穿西裝ga?
你比幾多$利是呀?
可否pm架車ge photo 比我睇o下?? THX
bcoz 佢地話送花車佈置,but 5知係點 ge le ?? Rolling Eyes
回頂端
陳皮妹
XXX.XXX.73.212

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 7:26 pm

benz 司機著shirt 衫,
24座果個好似著普通衫
每個司機開頭一封$50
之後見佢d service 好
比多每人兩封$20
佢d佈置真係好basic
主車頂兩條粉紅色毛毛同公仔自己加既

0406_2007-10-12.jpg  Filesize: 85.45 KB  瀏覽次數: 10171 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
0404_2007-10-12.jpg  Filesize: 77.66 KB  瀏覽次數: 10171 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
Ka Ying
XXX.XXX.75.44

發表發表於: Wed Nov 14, 2007 1:04 am

陳皮妹 寫到:
24座果個好似著普通衫
每個司機開頭一封$50
比多每人兩封$20

我都有興趣啊,唔知你租兩架車要幾多錢呀?時間又係幾長呢? Very Happy
回頂端
cliff
XXX.XXX.96.215

發表發表於: Mon Nov 19, 2007 3:46 pm

su_a_win 寫到:
有無人用過力天花車服務有限公司?????? Rolling Eyes

Copy from other page, FYI.

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=145603&...
回頂端
陳皮妹
XXX.XXX.205.122

發表發表於: Mon Nov 19, 2007 4:16 pm

Ka Ying 寫到:
陳皮妹 寫到:
24座果個好似著普通衫
每個司機開頭一封$50
比多每人兩封$20

我都有興趣啊,唔知你租兩架車要幾多錢呀?時間又係幾長呢? Very Happy

兩架$4480,
8個鐘
回頂端
jcjc
XXX.XXX.52.12

發表發表於: Fri Nov 23, 2007 4:57 pm

你好..我都租左力天GA..不過有D野好想知....
因為佢唔包停車場費...想知會唔會好貴...SUPPOSE 我係中環大會堂..
回頂端
KAO
XXX.XXX.226.250

發表發表於: Sat Dec 01, 2007 2:26 am

jcjc 寫到:
你好..我都租左力天GA..不過有D野好想知....
因為佢唔包停車場費...想知會唔會好貴...SUPPOSE 我係中環大會堂..

There are several parking spaces outside City Hall & we was holding our ceremony there last year too, very convenient!
回頂端
Miss. Summer
XXX.XXX.231.118

發表發表於: Mon Dec 17, 2007 2:00 pm

本人bd係08年12月13日,現開始找租車資料,預計要一架benz,一架28座,加兩轉60座既旅遊巴... 見力天o既comments都幾好,請問有冇姊妹可提供price list 參考?
回頂端