發表主題 回覆文章
BIG BIG YAN
XXX.XXX.136.171

發表發表於: Fri Nov 02, 2007 6:00 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
各位09年1月3日的JM, 好開心係到見到你地, 真係估唔到, 原來係有咁多人同自己同一日BD 的, 感覺好正!!!! 忍唔住一定要開個版面呀!!

一齊黎呢度分享下啦!!!
回頂端
排骨
XXX.XXX.73.83

發表發表於: Fri Nov 02, 2007 6:16 pm

hi BIG BIG YAN,
我係1月3日BD的,無錯呀,真係好興奮,你籌備成點?你會唔會去expo?
我星期日會同我男朋友去。
多d1月3日嘅JM入嚟傾吓!!!!!!!
回頂端
BIG BIG YAN

發表發表於: Sat Nov 03, 2007 9:56 am

HIHI~ 排骨

我會去呀, 應該今日會同bf 一齊去, 主要想開始睇下婚紗, 攝錄等, 希望可以找到合心水的, 因為11月好多野都話要加價, 所以都要update 下d info!

你聽日去呀!!! 希望你都可以搵到琱艉籅滌!
回頂端
排骨

發表發表於: Mon Nov 05, 2007 9:03 pm

hi big big yan,

點呀,今次expo有無收穫?我就book多咗租衫,其他都未定,都係15/16。
回頂端
BIG BIG YAN

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 12:31 pm

Hi, 排骨

這次expo, 都係睇野為主呀!

酒樓方面, 我第一時間走去美心, 我要book 大埔潮江春, 但佢地以未同商場簽好合約的理由, 唔俾book住, 要去到08年4至5月同新鴻基confirm左, 先俾我地book呀 Sad 以我得返黎的內幕消息, 續約就應該無問題, 可能會縮少少only, 我就唔驚, 因為個場好大, 縮d都唔怕, 但係到08年先可以confirm有得book, 就真係有d 恕, 因為美心都有一d coupon的, 如送影婚紗相, 美心餅咭78折等, 要等到佢地confirm 可以做booking, 先可以搞......又要等.......

租衫方面, 你confirm左邊間呀?? 我今次都有詳細睇下每間的相, 因為我都未影相, 都唔知咩衫適合我, 加上我又係大隻妹, 就算d衫好靚, 但係我著左之後又唔佑會點喎.....所以都係諗諗先, 而家的心水就有唯美, NOEL CHU 同埋VANESSE L, 特別LIKE 唯美, 好閃好靚, 但係ONLY 俾人第一次試10套衫, 結婚前三個月先可以大試, 好有限制呀...唔係咁好LOR!!

攝錄方面, 都係未有心水, BF 的家姐又話佢介紹佢結婚個時的俾我, 都成好多年前的, 都唔知影成點, 心裡內有D不安, 但佢地係咁話好喎.....好似我唔洗出去搵咁.....苦惱中....

你又揀成點呀?? 有冇其他收穫呢??
回頂端
豬豬~~
XXX.XXX.55.201

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 2:08 pm

1月3既姊妹你地好呀^0^
我好多野都未攪呀..
只係book左酒席..
我地計劃去台灣影相咋..你地呢? Embarassed
回頂端
排骨

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 2:53 pm

hi big big yan,

你仲要等08年先confirm 到酒席,真係會有d擔心。我今次confirm咗租衫,在法國婚紗度租埋。d衫都ok,而且最主要係我個朋友嘅家姐在裡面做manager,價錢優惠d,會好少少。
攝錄和mua方面我都未揾,我都好煩.............
回頂端
ycshir
XXX.XXX.251.43

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 3:01 pm

呢日真係超full,酒樓我搵左超過20間...我好鐘意0個d都full 哂...不過而家都ok..
我0係expo join 左影婚紗相,攝錄,化妝,租衫...大出血呀
回頂端
BIG BIG YAN

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 4:37 pm

ycshir, 你揀左邊間租衫同埋攝錄呀??

排骨, 我仲想睇下d衫先決定, 可能留返12月expo先join!

豬豬~~ 我都會去台灣呀, 打算明年4 or 5月去lor~~
回頂端
jenC
XXX.XXX.181.217

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 5:12 pm

hello各位~~

我都係1月3日呀! 呢日真係超好日喎~
我都只係book左酒席,當日攝影,
o岩o岩expo book埋婚紗相同租衫咋~
其他o野都仲攪緊...多多指教 Very Happy
回頂端