發表主題 回覆文章
LALALALALA
XXX.XXX.141.99

發表發表於: Sun Dec 20, 2009 12:02 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
等左映月樓半年,點知而家先同我地講要下年5月先知可唔可以續約,好失望!!亦好激氣!!
回頂端
lokigoo
XXX.XXX.36.15

發表發表於: Mon Dec 21, 2009 1:50 pm

LALALALALA 寫到:
等左映月樓半年,點知而家先同我地講要下年5月先知可唔可以續約,好失望!!亦好激氣!!

5月????咁耐咩??
你係book幾時0架??
回頂端
心急人致上
XXX.XXX.187.72

發表發表於: Mon Dec 21, 2009 11:39 pm

要等到下年5月??

..... 個時又話新年後會有消息..... 點解又要等到5月架......
回頂端
叮叮叮叮
XXX.XXX.54.109

發表發表於: Tue Dec 22, 2009 3:19 pm

LALALALALA 寫到:
我都pencil mark 左, 但佢地話要今年年尾先知有冇得續約, 都唔知等唔等好呢........

我都系啊.. 不過而家問緊佢可吾可以book埋美心其他酒樓.
回頂端
lokigoo
XXX.XXX.110.20

發表發表於: Mon Jan 04, 2010 3:44 pm

心急人致上 寫到:
要等到下年5月??

..... 個時又話新年後會有消息..... 點解又要等到5月架......

宜家有無sis知道情況呢???
回頂端
叮叮叮叮

發表發表於: Thu Jan 14, 2010 8:02 pm

lokigoo 寫到:
心急人致上 寫到:
要等到下年5月??

宜家有無sis知道情況呢???

林經理都吾係好樂觀, 佢話吾知幾時有消息啊... Crying or Very sad
回頂端
Tokyo
XXX.XXX.203.10

發表發表於: Wed Jan 20, 2010 8:19 pm

我尋日去睇映月樓, 我都好想BOOK 呀~~ 但剛剛先知道原來佢地未必續約, 話要新年後先知, 我想BOOK 2011年5月15日呀~~
有無SIS 知, 到底幾時CFM 續 OR 唔續約呢?
回頂端
叮叮叮叮

發表發表於: Fri Jan 22, 2010 11:52 am

Tokyo 寫到:
我尋日去睇映月樓, 我都好想BOOK 呀~~ 但剛剛先知道原來佢地未必續約, 話要新年後先知, 我想BOOK 2011年5月15日呀~~
有無SIS 知, 到底幾時CFM 續 OR 唔續約呢?

其實我都好鍾意映月樓, 不過我因為2010就結婚, 所以吾敢再等.

我之前問過林經理, 佢就話政府野真系會有排搞, 真系吾敢同我講幾時confirm.

你不如又睇多幾間, 一面等下呢邊, 一面睇定幾間心水先啦.
回頂端
CC&FY
XXX.XXX.148.45

發表發表於: Fri Jan 22, 2010 12:29 pm

bigfatyan 寫到:
小弟子 寫到:
大家好啊

請問 小弟 如擺 15圍 是否 選擇4/f ?
有咩 菜單價錢 選擇 ?
有冇 最低消費?
因為 我 搵唔到 網頁 @.@

多多指教 ... Thank You Very Much !!! Very Happy

4樓最多可擺16圍, 一個直廳, 但如果你到時要加圍數, 就加唔到la!但3樓可擺24圍, 但L形廳 !
min charge, 4樓好似是$8萬, 3樓 $9萬5 !
菜單我choose $59xx, 再upgrade東昇 !

想問下你要比幾錢 deposit hold位?
回頂端
CC&FY
XXX.XXX.148.45

發表發表於: Fri Jan 22, 2010 12:31 pm

bigfatyan 寫到:
wing.wing 寫到:
我 plan 緊 2011 年結婚, 要唔要早 d book 呢 ?

我 15 圍左右, 想有全海景, 咁應該 3樓定係 4樓呢 ?

min charge 係幾多錢 ?

15圍全海景就4樓, 係直廳, 但如果多過16圍, 就要3樓, 4樓最多16圍

大約年半前book定, 你可以去site visit先, 之後係婚紗展book!

去婚妙展平d嗎?
回頂端