發表主題 回覆文章
小A麵
XXX.XXX.192.141

發表發表於: Wed Sep 02, 2009 11:36 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我想問下映月樓可唔可以播 mp3 格式架?

THANKS
回頂端
yeundy
XXX.XXX.118.219

發表發表於: Mon Sep 07, 2009 12:05 pm

妹仔 寫到:
我本來都想慳錢用番佢張帖,不過真係唔係好靚,返到屋企諗諗下又想再買過張帖…點解佢張帖咁老土?

我超級認同!
但都想慳$, 之後我試下打給經理, 問下可否包印(因之前話不包!)
估不到可以!

最後, 我請酒樓幫我印紅帖--請人飲用!
又請酒樓幫我印紅白帖--請人觀禮用!
又可以慳了不少!!

* 係呢, 有冇人用張COUPON 影婚紗相? 我仲未影!(因之前去了台灣影了)
現在我已經結了婚, 哈!
回頂端
bigfatyan
XXX.XXX.143.105

發表發表於: Tue Sep 15, 2009 10:31 pm

我10月中擺酒la, 想問下可以預先比錢找數嗎? 因為張credit card無咁多限額 ! 同埋如果可以預先比, 咁要比幾多錢呢?

TKS
回頂端
心急人致上
XXX.XXX.229.69

發表發表於: Sun Sep 20, 2009 1:40 am

我想book映月樓出年年尾的酒席, 但因租約問題, 現時只好hold期, 不可以落訂....宜家都唔知搵過第二間好定等佢續約好.... 有無人同我一樣等緊佢地既續約呀?
回頂端
LALALALALA
XXX.XXX.140.58

發表發表於: Wed Sep 23, 2009 11:22 pm

我都pencil mark 左, 但佢地話要今年年尾先知有冇得續約, 都唔知等唔等好呢........
回頂端
肥大大
XXX.XXX.200.48

發表發表於: Sat Oct 03, 2009 2:41 pm

我9月29日o係4樓擺完酒啦~~~好順利~個個員工都好好,個經理更加係冇得彈~野食都好好味(雖然我淨係食左一塊豬)~~大家放心啦~
回頂端
bigfatyan
XXX.XXX.224.23

發表發表於: Sun Nov 15, 2009 10:06 am

我都係10月16, 3/f擺完酒la, 當日的服務唔錯, 食物d親友都話ok !

你地有咩要問, 可以問我ar !
回頂端
小弟子
XXX.XXX.228.215

發表發表於: Sun Nov 22, 2009 2:29 am

大家好啊

請問 小弟 如擺 15圍 是否 選擇4/f ?
有咩 菜單價錢 選擇 ?
有冇 最低消費?
因為 我 搵唔到 網頁 @.@

多多指教 ... Thank You Very Much !!! Very Happy
回頂端
bigfatyan
XXX.XXX.224.23

發表發表於: Sun Nov 22, 2009 3:25 pm

小弟子 寫到:
大家好啊

請問 小弟 如擺 15圍 是否 選擇4/f ?
有咩 菜單價錢 選擇 ?
有冇 最低消費?
因為 我 搵唔到 網頁 @.@

多多指教 ... Thank You Very Much !!! Very Happy

4樓最多可擺16圍, 一個直廳, 但如果你到時要加圍數, 就加唔到la!但3樓可擺24圍, 但L形廳 !
min charge, 4樓好似是$8萬, 3樓 $9萬5 !
菜單我choose $59xx, 再upgrade東昇 !
回頂端
misssheep
XXX.XXX.62.192

發表發表於: Thu Nov 26, 2009 10:53 pm

我係11月1日擺完酒

酒席-映月樓4樓翡翠廳
分數:90分
認識途徑:家姐介紹
優點:位置、景觀、服務態度、食物素質、價錢
我好喜歡呢間酒樓既位置同埋個全海景,最難得既係10多圍可以包場。經理葉小姐服務態度好好,好幫忙,新人可以早一日將所有物品拎去新娘房,減少搬運既麻煩。另外,雖然之前擔心過晚宴食物素質,但結果果晚既食物令各賓客讚口不絕,真係開心! (可惜我無乜食到Sad ) 誠如其他姐妹所言,呢間酒樓可以俾卡,仲要唔收小費,真好。
回頂端