發表主題 回覆文章
Zohi
XXX.XXX.162.98

發表發表於: Mon Dec 03, 2007 12:48 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:
我今晚book 09年10月4日呀...
你book 3/f or 4/f 呀???

我book左3/f..
嘩..你都幾早book喎..哈~~不過早d book好..唔使驚搵唔到場呀..
你會唔會搵佈置公司呀..因為個版好似好簡單下... Laughing

我都係book 3/f 啦!!! um... 我想搵佈置公司佈置啦... 如果唔係個場都幾簡單囉... 你呢?? 你會搵邊間呀??? 係喎... 你會唔會用佢俾你個d 優惠野h影婚莎相呀???

我應該唔會用果張優惠野h影婚紗相..因為我會去台灣影...
唔知搵佈置公司搞要幾錢..得閒出去格下價先....

我都係去台灣影啦... 你搵咗邊間呀... 我就係有打算有張劵去影第一次, 試影一次好似好d 啦... 你縛時去影呀???
回頂端
金妮公主
XXX.XXX.65.206

發表發表於: Mon Dec 03, 2007 1:05 pm

Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:

我book左3/f..
嘩..你都幾早book喎..哈~~不過早d book好..唔使驚搵唔到場呀..
你會唔會搵佈置公司呀..因為個版好似好簡單下... Laughing

我都係book 3/f 啦!!! um... 我想搵佈置公司佈置啦... 如果唔係個場都幾簡單囉... 你呢?? 你會搵邊間呀??? 係喎... 你會唔會用佢俾你個d 優惠野h影婚莎相呀???

我都係去台灣影啦... 你搵咗邊間呀... 我就係有打算有張劵去影第一次, 試影一次好似好d 啦... 你縛時去影呀???

我join左非常台北呀..你呢?
我之前諗住出年五月去影既...不過依家要再改期呀..你呢?
回頂端
Zohi
XXX.XXX.170.137

發表發表於: Wed Dec 05, 2007 12:07 am

金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:

我book左3/f..

我join 咗微微新娘呀... 我打算09年5月先去影呀, 而08年就用優惠劵影下試下咁囉... 咁你而家改咗幾時影呢??
回頂端
vavava
XXX.XXX.131.236

發表發表於: Wed Dec 05, 2007 12:37 am

金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:

我book左3/f..

我今年十月已經係vt影左啦, ok架, 你可以睇下我d相, 下面有個link架。而我打算book4樓, 因為圍數少, 得14圍左右, 係咪可以包場??
回頂端
金妮公主

發表發表於: Wed Dec 05, 2007 12:53 pm

vavava 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:

我book左3/f..

我今年十月已經係vt影左啦, ok架, 你可以睇下我d相, 下面有個link架。而我打算book4樓, 因為圍數少, 得14圍左右, 係咪可以包場??

o係呢..想問下vt係咪可以指定搵邊位化粧同攝影架? 睇佢個版留言版..都有不同既意見咁...定係由vt自己派呢... Smile
我知3/f, 就要24圍先可以包場..4/f應該可以少d圍數..你問下啦
回頂端
金妮公主

發表發表於: Wed Dec 05, 2007 12:56 pm

Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:

我book左3/f..

我join 咗微微新娘呀... 我打算09年5月先去影呀, 而08年就用優惠劵影下試下咁囉... 咁你而家改咗幾時影呢??

想改09年5月尾或者9月...係呢..你覺得5 月好d定9月好d呀....??我怕5月尾同打風, 9月就熱... Very Happy
回頂端
Zohi
XXX.XXX.162.98

發表發表於: Thu Dec 06, 2007 1:08 pm

金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:

我book左3/f..

想改09年5月尾或者9月...係呢..你覺得5 月好d定9月好d呀....??我怕5月尾同打風, 9月就熱... Very Happy

我都想5月去影啦... 5月好似多花d 架... 而且天氣又好似好d 囉, 應該唔會打風掛... 不過到時我都會問下個d 人既意見既...
回頂端
Calla.L
XXX.XXX.153.122

發表發表於: Thu Dec 06, 2007 10:25 pm

我想問下映月樓的野食同服敄好嗎?
因為未來老爷對食物的要求都好高...
回頂端
Tiffany&benny
XXX.XXX.175.108

發表發表於: Sat Dec 08, 2007 12:18 pm

剛結婚..分享d相

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=147090&...
回頂端
金妮公主
XXX.XXX.21.1

發表發表於: Sun Dec 09, 2007 10:36 pm

Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:

我book左3/f..

我都係去台灣影啦... 你搵鷖銇“r... 我就係有打算有張野h影第一次, 試影一次好似好d 啦... 你縛時去影呀???

我join 鷛L微新娘呀... 我打算09年5月先去影呀, 而08年就用優惠頃v下試下咁囉... 咁你而家改鰲X時影呢??

我都想5月去影啦... 5月好似多花d 架... 而且天氣又好似好d 囉, 應該唔會打風掛... 不過到時我都會問下個d 人既意見既...

日子真係要再諗諗呀..不過已經send email去非常台北到說改期了.
tiffany & Benny 既場地佈罝ok呀..我見你都問佢咱疙禤..hehe
係呢..你搵左化粧同攝影未呀?? 其實使唔使咁快呢?
回頂端