發表主題 回覆文章
小Coey
XXX.XXX.193.60

發表發表於: Sat Dec 01, 2007 12:23 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
下~~~真係book得喇?!
我仲諗住唔揀呢間tim..因為以為佢要08年中先知續唔續約

但係佢係我心水...yeah~~太好了
等我聽日mark 個日期先 Razz
回頂端
金妮公主
XXX.XXX.180.51

發表發表於: Sun Dec 02, 2007 12:00 am

Zohi 寫到:
我今晚book 09年10月4日呀...
你book 3/f or 4/f 呀???

我book左3/f..
嘩..你都幾早book喎..哈~~不過早d book好..唔使驚搵唔到場呀..
你會唔會搵佈置公司呀..因為個版好似好簡單下... Laughing
回頂端
金妮公主
XXX.XXX.180.51

發表發表於: Sun Dec 02, 2007 12:02 am

小Coey 寫到:

小Coey

你book左邊日呀?? Wink
回頂端
Zohi
XXX.XXX.25.157

發表發表於: Sun Dec 02, 2007 12:26 am

金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:

我book左3/f..
嘩..你都幾早book喎..哈~~不過早d book好..唔使驚搵唔到場呀..
你會唔會搵佈置公司呀..因為個版好似好簡單下... Laughing

我都係book 咗3/f 啦!!! um... 我想搵佈置公司佈置啦... 如果唔係個場都幾簡單囉... 你呢?? 你會搵邊間呀??? 係喎... 你會唔會用佢俾你個d 優惠劵去影婚莎相呀???
回頂端
Zohi
XXX.XXX.25.157

發表發表於: Sun Dec 02, 2007 12:28 am

小Coey 寫到:

book 得架啦... 我都有問過佢續約既問題... 林經理話已經ok 啦喎!!!
希望你book 到心水日期啦!!! 等你好消息...
回頂端
vavava
XXX.XXX.131.236

發表發表於: Sun Dec 02, 2007 12:32 am

訂酒席有什麼東西送?? 如回門乳豬, 椅套, 婚紗相, vsop, carpark, cake等等, thx ar!!! Razz
回頂端
K C
XXX.XXX.22.233

發表發表於: Sun Dec 02, 2007 12:50 am

其實你地可以睇返之前已經開左既forum:召集~06至07年尖沙咀映月樓
裡面已經有哂你想問d資料同埋其他0係映月樓擺過酒既姊妹評語。

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=75195&s...
回頂端
vavava
XXX.XXX.131.236

發表發表於: Sun Dec 02, 2007 12:58 am

成三百幾頁啊, 有排追啊!!

想問4樓有冇海景view??
回頂端
小Coey
XXX.XXX.76.85

發表發表於: Sun Dec 02, 2007 9:52 am

我hold左09年5月1
o係4/F...呢兩日會落訂
想問下有乜BARGIN到?
回頂端
金妮公主
XXX.XXX.4.202

發表發表於: Sun Dec 02, 2007 10:37 am

Zohi 寫到:
金妮公主 寫到:
Zohi 寫到:

我book左3/f..

我都係book 3/f 啦!!! um... 我想搵佈置公司佈置啦... 如果唔係個場都幾簡單囉... 你呢?? 你會搵邊間呀??? 係喎... 你會唔會用佢俾你個d 優惠野h影婚莎相呀???

我應該唔會用果張優惠野h影婚紗相..因為我會去台灣影...
唔知搵佈置公司搞要幾錢..得閒出去格下價先....
回頂端