發表主題 回覆文章
Jandy
XXX.XXX.91.16

發表發表於: Mon Oct 22, 2007 9:45 pm

廣告贊助 [隱藏]
好煩呀...可能要分開註冊同擺酒. Crying or Very sad

要單租緍紗, 但是noelchu個packaging又貴. 有無其他好建議?

多多幫忙~
回頂端
Sleepy20
XXX.XXX.86.25

發表發表於: Mon Oct 22, 2007 10:44 pm

咁你想租邊類型 / 款黿B紗?budget又大約預幾多?
其實好多地方都有單租婚紗,不過計落就梗係會貴過一次過租幾件!最緊要都係睇你想要咩style至可以話你知邊度有得租!如果你想要noel chu果類,類似檭E都唔會太平囉!想千鬆蚊租到件noel chu果類我諗可能難d搵到... Rolling Eyes 我諗你可以去港島區果邊睇下!
回頂端
mobi
XXX.XXX.195.244

發表發表於: Mon Oct 22, 2007 11:45 pm

tst, 金馬倫道既princess, 我10月4日big day, 都係租佢, 租兩件, 我阿嫂結婚, 都係租佢一件婚紗, 好似1688, 我唔太記得, 係咁上下, 個個都讚, 真係好靚, d service 又好, 唔會因為你只租一件黑面lor, 我地都有好幾個姊妹係princess 租, miko 好好, 佢好細心, 維維都係, 佢會話你知你邊件係唔好睇, 唔會迫你租
回頂端
Milky妹
XXX.XXX.247.126

發表發表於: Tue Oct 23, 2007 11:12 am

mobi 寫到:
tst, 金馬倫道既princess, 我10月4日big day, 都係租佢, 租兩件, 我阿嫂結婚, 都係租佢一件婚紗, 好似1688, 我唔太記得, 係咁上下, 個個都讚, 真係好靚, d service 又好, 唔會因為你只租一件黑面lor, 我地都有好幾個姊妹係princess 租, miko 好好, 佢好細心, 維維都係, 佢會話你知你邊件係唔好睇, 唔會迫你租

Mobi,

Can you pm me your photo? I'm also interested in Princess & I think their price is reasonable! But I might just rent 1 EG! Is their service really ok if I just rent 1?
回頂端
carolwf26
XXX.XXX.235.104

發表發表於: Tue Oct 23, 2007 1:30 pm

Milky妹 寫到:
mobi 寫到:

Mobi,

Can you pm me your photo? I'm also interested in Princess & I think their price is reasonable! But I might just rent 1 EG! Is their service really ok if I just rent 1?

HI!

係官塘"喜悅"黧§B紗店都係$1,080一件好多靚款.
連包三個頭紗+2對手套(1長/1短), 簡報手飾.
回頂端
a happy little bird
XXX.XXX.186.66

發表發表於: Tue Oct 23, 2007 2:50 pm

則漁涌 FANTASY WEDDING 單一件WG也可租($500-$1500不等),
並沒有package,我就tailor-made了件新的a-line WG,都係1.8k!
價錢合理,而且老闆娘Shirley好好人!
**每一時段只serve一對couple,故請先make appointment!** Wink

FANTASY WEDDING
香港則漁涌英皇道967號多寶樓1樓B室
(則漁涌地鐵A出口對面集友銀行樓上-兩間集友銀行中間既樓梯上一層)
By appointment: 2590-9078

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=141910

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=120337&start=970
回頂端
momolau
XXX.XXX.8.158

發表發表於: Wed Oct 24, 2007 7:58 pm

你預幾多budget?鍾意啲咩?
回頂端