發表主題 回覆文章
Manabu
XXX.XXX.29.232

發表發表於: Wed Oct 17, 2007 1:35 pm

廣告贊助 [隱藏]
早排去九龍彎個婚紗展,去左個免費試妝區啦,見有间Anxx-zxx,都幾ok啦,之後咪打電話上佢地位於上環文咸x街嘅公司約个時間睇下衫同試妝囉!同個朋友一齊上到去見到個阿嬸,佢無笑容無招呼都算,我問可唔可以試下啲衫,佢話要買左先試得,唔係麻,唔試點買呀?<電話度話任試嘅?>根住有個女仔返嚟,佢俾我試左四件,但價錢太貴<一條都要$23xx>,佢sale埋我化妝我都有試埋妝,化都冇咩野,搽完粉我同佢塊面有D<痕>,佢話可能我少化妝唔慣啫冇事嘅,起初我都以為係,但回家我落完妝え後,仲好<痕>,我老公見到え後同我去睇医生,医生話我用左啲過期化妝品,成個星期都冇返ヱ,塊面一達達脫皮,好慘..........仲俾我同個朋友發現到係中環有間婚紗公司都有佢地D貨,大部份都有,人地買緊$800-1200,佢就貴咁多,布料同款都係一模一樣都係全新,點解貴咁多?點解唔幫襯中環呢?我一次過買左5條,埋單都係几千,如果喺佢度買呢5條,起碼貴倍幾價錢........佢地成日postD價錢同上到去完全兩回事嚟嘅,完全冇喺網上嘅價錢出現喺佢店鋪,更加好笑嘅係個嬸嬸同個化妝師都好似咩都唔識咁嘅,好唔專業...........總之各位新娘子試妝時要留意一下,同埋搵衫都要小心小心............

如果你地都去過呢间野或有同樣經歷都講下 Sad Sad

Manabu 在 Thu Nov 01, 2007 2:56 pm 作了第 1 次修改
回頂端
Ashley Chau
XXX.XXX.55.3

發表發表於: Wed Oct 17, 2007 2:21 pm

咁你有無去告返佢啊?搞到你塊面咁喎?
回頂端
Manabu

發表發表於: Wed Oct 17, 2007 2:51 pm

有打去話佢地,打去時有個女人聽<我認得係冇笑容個阿嬸把聲>我同佢講番呢件事,佢係咁答我:<喔,係呀,我都唔知,你自已塊面敏感啫,你快啲去睇醫生啦,你敏感應該唔關我地事嘅,我依家都唔得閒同你講,你遲啲打嚟啦>咁收我線,對唔住都冇講一句.............激死我..........
回頂端
a happy little bird
XXX.XXX.186.66

發表發表於: Wed Oct 17, 2007 3:39 pm

咁妳所講個間<公司資料被管理員刪除>係o係邊度o架? Shocked
等其他JM咪中招呀ma~! Confused
回頂端
Manabu

發表發表於: Wed Oct 17, 2007 3:46 pm

喺上環
回頂端
chiu be be
XXX.XXX.54.144

發表發表於: Wed Oct 17, 2007 5:15 pm

Manabu 寫到:
喺上環

請問係上環邊條街?因為我會去上環其中一間睇呀,謝謝~
回頂端
婚禮資訊

發表發表於: Wed Oct 17, 2007 5:21 pm

<公司資料被管理員刪除>
回頂端
婚禮資訊

發表發表於: Wed Oct 17, 2007 5:26 pm

Wink
回頂端
Manabu

發表發表於: Wed Oct 17, 2007 5:33 pm

咦......有人知呢間野係邊噃,唔通呢位朋友都去過?不妨講下吖..........

無錯,係喺<公司資料被管理員刪除>
回頂端
未來幸褔王太
XXX.XXX.144.96

發表發表於: Wed Oct 17, 2007 6:46 pm

其實你本身有無皮膚 敏感先,有d 女仔d皮膚 真係好敏感,出去試壯,真係要好小心架! Confused
回頂端