發表主題 回覆文章
Akiki
XXX.XXX.32.104

發表發表於: Thu Sep 06, 2007 5:15 pm

廣告贊助 [隱藏]
我都係 expo 度 join~ (旺角果間)

上個月去左揀款同埋對稿, 對稿好快 ~ 之後我有野改, 2 對都好快 ~ 之後比晒錢, 8 月 20 confirm 左稿, 佢 mark 左 9 月 19 可以拎 ~

但係頭先已經打黎, 話 d 帖已經攪掂, 可以拎 lu~

less than 3 weeks 啦~

不過, 星期六/日去 shop, 真係好多人 ~~~ services 都 ok 呀 ~~
回頂端
BV1218
XXX.XXX.11.62

發表發表於: Fri Sep 07, 2007 6:31 pm

Love is Patient 寫到:
我都join咗, 依家對緊稿, 執埋少少嘢就可以印; 想問下係唔係3個星期先起貨? 有冇姊妹早過3個星期?

老闆話, 如果早左印好帖, 會通知我地架!!!
回頂端
2 R
XXX.XXX.52.240

發表發表於: Fri Sep 07, 2007 8:48 pm

我都join咗, 2對咗, sales maggie話可以3星期後攞. 但係我知道可以先攞咗啲信封, 印定先. 至於服務, 因為成日都好多人, 所以sales好忙, 唔多得閑理你, 建議平日7:30pm後才去, 會好少少.
回頂端
LPN
XXX.XXX.121.242

發表發表於: Sun Sep 09, 2007 12:53 am

我都 join 左啊, 我既中式帖, 西式帖, 教堂觀禮咭都嚮佢度印, 準備連教堂 programe cover 都會去印, 佢地既 service 我都好滿意.. 我係阿欣 serve 既..
回頂端
xx33
XXX.XXX.34.191

發表發表於: Sun Sep 09, 2007 8:14 am

LPN 寫到:
我都 join 左啊, 我既中式帖, 西式帖, 教堂觀禮咭都嚮佢度印, 準備連教堂 programe cover 都會去印, 佢地既 service 我都好滿意.. 我係阿欣 serve 既..

我想問印帖同埋觀禮咭, 價錢大約分別係幾多錢一張?(普通既就得, 唔駛太貴) 唔該哂!
回頂端
Love is Patient
XXX.XXX.84.138

發表發表於: Mon Sep 10, 2007 10:54 am

2 R 寫到:
我都join咗, 2對咗, sales maggie話可以3星期後攞. 但係我知道可以先攞咗啲信封, 印定先. 至於服務, 因為成日都好多人, 所以sales好忙, 唔多得閑理你, 建議平日7:30pm後才去, 會好少少.

原本可以攞咗信封先ga, 等我問佢地先, 咁就可以早d印咗信封
回頂端
Akiki
XXX.XXX.32.104

發表發表於: Mon Sep 10, 2007 10:59 am

想問下係 joy 度印咭o既姐妹, 知唔知可唔可以 extra 買信封 ? 因為我已經印衰左 4 個啦 ~~~
回頂端

發表發表於: Mon Sep 10, 2007 11:02 am

xx33 寫到:
LPN 寫到:

我想問印帖同埋觀禮咭, 價錢大約分別係幾多錢一張?(普通既就得, 唔駛太貴) 唔該哂!

其實要睇你揀咩款同印幾多, 佢地有d細size觀禮咭大約$4~5(未計discount), 有d中式帖就半價(當然d款會無咁靚), 如果揀靚d既款 / normal既size都要$6或以上......我因為訂得多就有30% off
回頂端

發表發表於: Mon Sep 10, 2007 11:06 am

Akiki 寫到:
想問下係 joy 度印咭o既姐妹, 知唔知可唔可以 extra 買信封 ? 因為我已經印衰左 4 個啦 ~~~

佢地會比多5%既信封, 如果再買就唔知點計啦 ...... 其實你最好搵d普通信封試咗個位先印
回頂端
BV1218
XXX.XXX.11.62

發表發表於: Mon Sep 10, 2007 11:17 am

Love is Patient 寫到:
2 R 寫到:

原本可以攞咗信封先ga, 等我問佢地先, 咁就可以早d印咗信封

佢地既信封, 會唔會已經一早印定先呢???
回頂端