發表主題 回覆文章
秦baby
XXX.XXX.94.164

發表發表於: Sat Aug 25, 2007 12:26 am

廣告贊助 [隱藏]
hello~~~
我今日join 左美滿花車呀...
有無人都係用呢間??
Rolling Eyes

一齊share 下呀.. 呢度好似好少人講咁..
回頂端
Maur
XXX.XXX.66.39

發表發表於: Sat Aug 25, 2007 11:48 pm

be careful of this company
回頂端
秦baby
XXX.XXX.75.224

發表發表於: Sun Aug 26, 2007 8:36 pm

Maur 寫到:
be careful of this company

點解咁講呢??
唔好嚇我WOR.... Rolling Eyes
你之前用過有不快經歷???
回頂端
Mickyu
XXX.XXX.18.191

發表發表於: Sun Aug 26, 2007 11:34 pm

秦BABY

我結婚時都係用lee間租車公司, 其實lee間公司唔係咁老實.

事發經過:

當日早上, 主車比預定時間早咗一個鐘, 而架24座van仔司機又唔熟路, 之後去到屋村停車場又撞破了停車場之欄杆, 24座VAN仔司機話管理公司要俾$1300, 才可以俾佢離開, 其實大家心知肚明, 個條欄杆只雖賠大概$300就可以.

當時亦冇人受傷, 只需提供汽車資料及聯絡電話予管理公司, 管理公司跟本無權扣押車輛, 但司機要求新郎哥代他附$1300, 否則以不出車作威脅, 分明就是苛索.

到了下午, 架24座van仔要本人之親戚於危險路段落車, 當時路面人多車多, 停得又遠, 離酒樓仲有一段路程, 而且仲拎住咁多袋物資到酒樓, 有咩理由要我d親戚咁樣落車, 有咩意外, 係未佢地負責? 咁租車黎做咩, 咁不如坐的士好過啦.

係租車鐘數上, 又要爭坳一餐, 佢地公司職員話有15分鐘之上落車時間, 但主車到了酒樓之後, 只不過比預定時間過了8-10分鐘到, 佢就話當過了鐘, 要收取多$500, 個司機返到公司後, 同公司講我地過咗30分鐘, 再同佢坳數時, 佢話在放抵我地之後, 去停車場停了30分鐘, 我地都到咗酒樓, 仲駛咩佢等? 分明就是苛索.

仲有, 連佢入黎接我地個程車, 都要收取我地隧道費, 佢有冇行隧道跟本就冇人知道, 如果佢真係有行到隧道, 應該有收據, 而且我地住個區, 有好多條路可以入黎, 唔一定要行隧道, 加上佢自己早咗一個鐘頸入黎, 即係佢計算時間錯誤, 根本就唔關我地事.

所以, 本人為此事十分勞氣. 記住, 千其唔好貪公司係落單時俾你的少少優惠, 而引起當日結婚行程上之大混亂.

mickyu
回頂端
Moon Chan
XXX.XXX.54.129

發表發表於: Mon Aug 27, 2007 2:04 pm

秦baby 寫到:
hello~~~
有無人都係用呢間??

我都係Expo book咗美滿o既花車呀!
你o既BD 係幾時呀?
其實我哋唔駛咁擔心, 少人講唔代表差, 反而無其他公司有咁多人投訴!
如果有疑問, 我哋係有權問清楚美滿, 了解實情!
回頂端
秦baby
XXX.XXX.91.59

發表發表於: Mon Aug 27, 2007 5:56 pm

Moon Chan 寫到:
秦baby 寫到:
hello~~~
有無人都係用呢間??

你o既BD 係幾時呀?
其實我哋唔駛咁擔心, 少人講唔代表差, 反而無其他公司有咁多人投訴!

hello呀~~~~
我12/30 BIG DATE呀..
我希望上面果位JM SHARE既係個別事件ONLY啦...
如果唔係, 都幾掃興同唔開心架 Rolling Eyes

你幾時BIG DATE呀?
你BOOK 左咩PACKAGE 呢?

我BOOK 左一架24座VAN仔, 5小時.
回頂端
Moon Chan

發表發表於: Mon Aug 27, 2007 6:43 pm

秦baby 寫到:
秦baby 寫到:
hello~~~
有無人都係用呢間??

你o既BD 係幾時呀?

hello呀~~~~
我12/30 BIG DATE呀..
我希望上面果位JM SHARE既係個別事件ONLY啦...
如果唔係, 都幾掃興同唔開心架 Rolling Eyes

你幾時BIG DATE呀?
你BOOK 左咩PACKAGE 呢?

我BOOK 左一架24座VAN仔, 5小時.

我BD 係3/1/09, 我知好似太早book定, 但因為我係book 粉紅色London Taxi, 驚到時俾人book咗呀! 另外book埋一架24人van, 兩架都係7小時.
起初我睇咗都唔開心架! 但安慰自己, 美滿一向租車俾電視台用, 服務應該唔差, 而且啲車係佢哋擁有, 而唔係判上判啦!
回頂端
秦baby
XXX.XXX.229.65

發表發表於: Mon Aug 27, 2007 11:05 pm

我BD 係3/1/09, 我知好似太早book定, 但因為我係book 粉紅色London Taxi, 驚到時俾人book咗呀! 另外book埋一架24人van, 兩架都係7小時.
起初我睇咗都唔開心架! 但安慰自己, 美滿一向租車俾電視台用, 服務應該唔差, 而且啲車係佢哋擁有, 而唔係判上判啦!

09年1月, 咁你咪可以慢慢籌備你既婚禮囉~~hehe
恭喜你先~~ Very Happy Very Happy

粉紅色london taxi 好靚呀!! Laughing
你就好啦~~~~嘻嘻

因為我酒席果度送左花車比我地, 所以就無另外租車接我了...

我睇左都驚驚地... 但係, 我諗都係個別事件黎既姐...
唔洗太擔心既.. 最緊要佢唔好到時唔見人, 無車交...

你而家開始book 其他野未呀?
回頂端
Moon Chan

發表發表於: Tue Aug 28, 2007 6:55 pm

09年1月, 咁你咪可以慢慢籌備你既婚禮囉~~hehe
恭喜你先~~ Very Happy Very Happy

粉紅色london taxi 好靚呀!! Laughing
你就好啦~~~~嘻嘻

因為我酒席果度送左花車比我地, 所以就無另外租車接我了...

我睇左都驚驚地... 但係, 我諗都係個別事件黎既姐...
唔洗太擔心既.. 最緊要佢唔好到時唔見人, 無車交...

你而家開始book 其他野未呀?[/quote]

我自己本身勁 like粉紅色, 梗係想係我BD都可以坐粉紅色London Taxi啦!
酒席,台灣婚紗相同攝影攝錄都book咗喇!
租衫同MUA我仲未有頭緒呀! 你係邊度租衫o架? MUA又係邊到搵呢?
回頂端
秦baby
XXX.XXX.94.250

發表發表於: Tue Aug 28, 2007 11:37 pm

我自己本身勁 like粉紅色, 梗係想係我BD都可以坐粉紅色London Taxi啦!
酒席,台灣婚紗相同攝影攝錄都book咗喇!
租衫同MUA我仲未有頭緒呀! 你係邊度租衫o架? MUA又係邊到搵呢?

我晌芝柏度租衫同埋化妝呀~~~ Wink
回頂端