發表主題 回覆文章
smitty
XXX.XXX.17.3

發表發表於: Thu Aug 23, 2007 10:41 pm

廣告贊助 [隱藏]
大家好,

我想訂做一件好似利嘉兒結婚時所著的婚紗款,請問有無人有比較大或清楚一點的園可以share 給我?睇返之前的post,好似有姊妹訂做過,唔知大陸的手工掂唔掂呢?

謝謝.
回頂端
R&S
XXX.XXX.211.184

發表發表於: Thu Aug 23, 2007 11:18 pm

我係呢間見過類似款.......... Laughing

http://hk.myblog.yahoo.com/vbridalhouse/article?mid=55&prev=177&a...

VB House1.jpg  Filesize: 45.96 KB  瀏覽次數: 4551 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
Man&
XXX.XXX.23.184

發表發表於: Fri Aug 24, 2007 12:44 am

Do anyone visit/ buy the gown from this shop before?
回頂端
MiniCoco
XXX.XXX.103.3

發表發表於: Fri Aug 24, 2007 8:53 am

R&S 寫到:

http://hk.myblog.yahoo.com/vbridalhouse/article?mid=55&prev=177&a...

妳好

我想問有冇呢間舖既之資料, 佢Book定做, 我bd 今年11月
回頂端
googoo
XXX.XXX.214.7

發表發表於: Fri Aug 24, 2007 10:42 am

個 website 度 d wg 真係幾靚
有 d 款好清雅,唔貴wor,$3000-3800
除左上面果件,我都好鍾意呢件:
可惜已經在ml 買左package
如果唔係都想做番件,註冊,擺酒著2次都抵

ap_20070405115512584.jpg  Filesize: 25.3 KB  瀏覽次數: 4197 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供

googoo 在 Sat Aug 25, 2007 12:02 am 作了第 1 次修改
回頂端
googoo
XXX.XXX.214.7

發表發表於: Fri Aug 24, 2007 10:44 am

MiniCoco 寫到:
R&S 寫到:

妳好

我想問有冇呢間舖既之資料, 佢Book定做, 我bd 今年11月

個website 頂有地址,電話架
佢寫係訂做的,2個月左右
你睇多次la
回頂端
雪~
XXX.XXX.224.243

發表發表於: Fri Aug 24, 2007 5:47 pm

smitty 寫到:
大家好,

我想訂做一件好似利嘉兒結婚時所著的婚紗款,請問有無人有比較大或清楚一點的園可以share 給我?睇返之前的post,好似有姊妹訂做過,唔知大陸的手工掂唔掂呢?

謝謝.

"秋天童話", 都有呢款, 有low cut同deep v款, 我都好鍾意.
如果你想叫佢訂造都可以.
你去到直情同佢講"利嘉兒婚紗", 佢就會知係咩...
回頂端
Man&
XXX.XXX.19.97

發表發表於: Fri Aug 24, 2007 11:14 pm

雪~ 寫到:
smitty 寫到:
大家好,

謝謝.

"秋天童話", 都有呢款, 有low cut同deep v款, 我都好鍾意.
如果你想叫佢訂造都可以.
你去到直情同佢講"利嘉兒婚紗", 佢就會知係咩...

Would you please pm "秋天童話" information/ price to me? thanks! Very Happy
回頂端
大狗仔190
XXX.XXX.208.226

發表發表於: Sat Aug 25, 2007 10:42 am

你講呢d款我都好鐘意, 我係尖沙咀la romance都見過有, 仲好靚tim, 但我著得唔係咁好睇, 所以租咗另外d款, 佢地d衫好多都好靚, 所以你不妨上去睇吓, 佢地有免費試衫, 咁你又可以試埋啱唔啱自己, 係咪?!
回頂端
emma&eric
XXX.XXX.85.29

發表發表於: Sat Aug 25, 2007 7:54 pm

價錢都唔貴, 但感覺不夠high, 請問他們有一些其他款呢?
回頂端