發表主題 回覆文章
天師仔
XXX.XXX.31.102

發表發表於: Tue Aug 21, 2007 8:08 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
可唔可以 share 你地買左 d 咩對介呀?

商店 / 足鉑金, k金 / $$ (一對)
回頂端
A 米
XXX.XXX.195.64

發表發表於: Tue Aug 21, 2007 8:19 pm

PN/ 18K/ $5xxx(一對)

ring.jpg  Filesize: 37.46 KB  瀏覽次數: 8479 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: PN
回頂端
天師仔

發表發表於: Tue Aug 21, 2007 8:21 pm

有石都係五千零蚊對? 都幾抵喎!
回頂端
A 米
XXX.XXX.195.64

發表發表於: Tue Aug 21, 2007 8:30 pm

天師仔 寫到:
有石都係五千零蚊對? 都幾抵喎!

天師仔, 呢幾粒石各得一份架咋亦唔係咩靚石, 不過我同bf都鍾意PN個design, 價錢亦合理 Wink
回頂端
檸檬茶
XXX.XXX.134.19

發表發表於: Tue Aug 21, 2007 8:46 pm

A 米 寫到:

PN/18k/$6xxx(一對)
回頂端
天師仔

發表發表於: Tue Aug 21, 2007 9:20 pm

唔唔, 兩個都係 pn 喎 Very Happy
回頂端
XXX.XXX.234.210

發表發表於: Tue Aug 21, 2007 9:33 pm

我個對呢係六福買嫁..都係18k..不過買左我9xxx呀...睇番你地個d又有牌子又有石都係5~6xxx我唔知係未比人厄呢... Confused
回頂端
天師仔

發表發表於: Tue Aug 21, 2007 9:35 pm

六福/18k/$9xxx(一對)
回頂端
天師仔

發表發表於: Tue Aug 21, 2007 9:36 pm

44 寫到:
我個對呢係六福買嫁..都係18k..不過買左我9xxx呀...睇番你地個d又有牌子又有石都係5~6xxx我唔知係未比人厄呢... Confused

最緊要自己鍾意 Very Happy
回頂端
joeywongmy
XXX.XXX.228.50

發表發表於: Tue Aug 21, 2007 9:48 pm

六福/18k/$9xxx(一對)
PN/18K無石/$3960(一對)
回頂端