發表主題 回覆文章
周先生
XXX.XXX.240.254

發表發表於: Sun Aug 19, 2007 3:37 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
再次參觀佐敦的彩福,希望在自己的婚禮有充足的預備。

無論在硬件、軟件方面,這酒家的設備,上上下下的負責人,都十分專業。

十分其待十二月的婚宴呢。

婚宴場地實地考察 02.jpg  Filesize: 145.04 KB  瀏覽次數: 5616 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 場面宏偉
婚宴場地實地考察 01.jpg  Filesize: 170.76 KB  瀏覽次數: 5616 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 派頭十足
回頂端
Vicky B
XXX.XXX.18.51

發表發表於: Sun Aug 19, 2007 6:38 pm

我自己就book咗紅磡彩褔, 但都覺得佐敦個場幾靚, 但就係細d lor~~~

希望彩褔繼續努力攪好d, 除咗一d啅頭野, 食物都要keep 住 Laughing
回頂端
細蚊仔
XXX.XXX.170.33

發表發表於: Sun Aug 19, 2007 11:08 pm

飛船條路軌兩邊加左d水晶喎...
但係好細粒..
現場有幾多圍呀..好似有小小迫
回頂端
Vicky B

發表發表於: Mon Aug 20, 2007 8:48 pm

細蚊仔 寫到:
飛船條路軌兩邊加左d水晶喎...
但係好細粒..
現場有幾多圍呀..好似有小小迫

佢哋好似最多擺25圍, 但一定好迫lor, 我諗18圍就最fit la~~~
回頂端
jamjam
XXX.XXX.130.253

發表發表於: Mon Aug 20, 2007 9:08 pm

不過如果擺18圍, 一定要選中價菜單呀! 先夠min charge
回頂端
細蚊仔
XXX.XXX.221.68

發表發表於: Mon Aug 20, 2007 9:18 pm

其他我book左佐敦彩褔..因為book唔到始創 full哂!!!
20圍都好似好迫..你bd幾時
回頂端
Vicky B

發表發表於: Tue Aug 21, 2007 10:47 pm

細蚊仔 寫到:
其他我book左佐敦彩褔..因為book唔到始創 full哂!!!
20圍都好似好迫..你bd幾時

其實我book 紅磡彩褔ge, bd 出年3月7號, 我大約擺26圍, 所以佐敦個場唔夠大, 加上都已經無期了~~~

但個場確實幾靚, 仲有飛船出場, 幾勁呀 Laughing
回頂端
細蚊仔
XXX.XXX.100.17

發表發表於: Wed Aug 22, 2007 2:11 pm

你知唔知有朱古力嘖泉呀..紅磡果間有無呀!!
我未睇果你個場.,可唔可以send比我睇下呀!!
你租左婚紗未呀..有無心水呢
thx...
回頂端
jamjam
XXX.XXX.141.73

發表發表於: Wed Aug 22, 2007 5:53 pm

我督book左太子場, 亦上過佐敦個場睇過,

我都想睇下紅磡個場,係點樣呀?樓底高唔高呢?不過如果擺26圍,唔係包廳,係唔係呀?
回頂端
gg55
XXX.XXX.233.3

發表發表於: Wed Aug 22, 2007 8:11 pm

d燈光同佈置都好靚喎!我都好想有咁特別既婚宴呀!但可惜min charge太貴,所以要放棄. Sad
回頂端