發表主題 回覆文章
BeBeDog
XXX.XXX.142.130

發表發表於: Mon Aug 06, 2007 5:47 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
[color=indigo]大家買左未?

不如share下相同價錢丫?![/color
]
回頂端
joeywongmy
XXX.XXX.71.159

發表發表於: Mon Aug 06, 2007 7:17 pm

我唔會預備
一來慳返d錢
二來次次見d人送既野都無用
d guest都唔會保留
(起碼我未留低過)
三來想環保d
保護下環境嘛
回頂端
天師仔
XXX.XXX.31.102

發表發表於: Mon Aug 06, 2007 8:50 pm

我都唔會預備呀, 暫時我都未諗到一樣實用美觀兼所有賓客都會保留既小禮物, 為左支持環保, 我唔會買 Very Happy
回頂端
Jennifer
XXX.XXX.91.90

發表發表於: Mon Aug 06, 2007 9:26 pm

BeBeDog 寫到:
[color=indigo]大家買左未?

不如share下相同價錢丫?![/color
]
我買咗電話線加紗袋, 在廣州買約$3/份, 想加一粒朱古力 (大家有冇好介紹) ????
回頂端
幸福大女人
XXX.XXX.139.75

發表發表於: Mon Aug 06, 2007 10:04 pm

我都一樣唔會預備小禮物, 一來慳錢
二來你想D親戚朋友會留返既, 真係無咩野可以做小禮物囉
朱古力, 糖果D又無乜特別
我BF同我既諗法一樣, 不過我地應該會搞抽獎囉
聖誕禮物~~
回頂端
meetjoe
XXX.XXX.201.215

發表發表於: Mon Aug 06, 2007 10:28 pm

I also planned not to give away little gifts at first.

But now i found a "soap" with packing, cost is HK$7/pc. and most importantly my bf like it too...

I will wait to see if everything is not over-budget much, i will spend ard HK$2000 to buy this as little gifts....

what do u think? should I save it as I also think that not many people will appreciate it. But this soap can match the theme of my wedding...
回頂端
joeywongmy
XXX.XXX.71.97

發表發表於: Mon Aug 06, 2007 10:46 pm

真係未必人人都喜歡用
好似我咁就一定唔會用
最多用一次就會唔要
因為唔知點放係toilet
回頂端
悠閒
XXX.XXX.233.103

發表發表於: Mon Aug 06, 2007 11:01 pm

我都唔會送小禮物! 不過依家諗緊做D特式小食, 俾大家一個驚喜...
回頂端
幸福大女人
XXX.XXX.9.8

發表發表於: Mon Aug 06, 2007 11:59 pm

悠閒姐姐
你點同呢, 你搞lunch buffet
整小食幾岩呢個場合 Laughing
回頂端
Potato^_^
XXX.XXX.45.96

發表發表於: Tue Aug 07, 2007 12:20 am

我會用mini o既唐餅仔 做回禮小禮物~
回頂端