發表主題 回覆文章
蘇SO
XXX.XXX.190.226

發表發表於: Thu Jul 26, 2007 5:16 pm

廣告贊助 [隱藏]
各位姊妹,妳地好呀,我岩岩完成咗我個婚禮喇!好正好開心呀, Very Happy
我想再一次多謝幫我手既兄弟姊妹,同多謝LONDON TAXI司機哥哥,因為主花車到達既時間又準時,無擔吾時間!結果;我結婚當日樣樣都順順利利,

當日租嘅花車其實都好抵用呀( 雖然係私人車 ),司機哥哥又有禮貌,很專業, 大日子前同我對曬行程, 比咗很多很好的建議, 令流程更流暢。全程大家都有傾有講... 可能大家都係後生仔女啦.. 好多嘢都好易話為.... 租車價錢我覺得都 OK .好合理.. 唔會話太貴... !! 架車最緊要係新淨,整潔,泠氣又夠湅,我結婚果日天氣好熱,好彩泠氣又夠湅! 如果無泠氣,我地又著得咁靚;個妝如果溶曬就影相唔靚啦! Embarassed
結果;我前幾日岩岩攞咗D相睇,覺得好靚呀! Very Happy
因為;架車又大.又咁特別,好彩我用咗咁特別既花車咋,影出嚟既相真係好特別同好靚! Razz
所以;好想大家都可以同我一樣,有一個一生難忘既婚禮呀!
絕對值得推薦比姊妹 ~

如果各位姊妹有興趣可以PM我,或者留email俾我吖.....
我好樂意同大家分享 Embarassed
回頂端
小koko
XXX.XXX.199.67

發表發表於: Thu Jul 26, 2007 5:58 pm

我想知錢錢呀? thx..
siukoko2@yahoo.com.hk
回頂端
Peggy_chu
XXX.XXX.247.189

發表發表於: Fri Jul 27, 2007 1:16 pm

Hi!可否e-mail d資料俾我呀?如:價錢,聯絡方法等. ths!! happyhappy05012003@yahoo.com.hk
回頂端
蘇SO

發表發表於: Fri Jul 27, 2007 6:26 pm

Dear 小 ko ko :

巳 sent !
ps check email

thx

Mary
回頂端
Dinga Cat
XXX.XXX.223.19

發表發表於: Sat Jul 28, 2007 12:13 am

pls send me info! Thanks!

alicepiggy@gmail.com
回頂端
doremi
XXX.XXX.210.246

發表發表於: Sat Jul 28, 2007 12:16 pm

which color you have? I want the RED one! Can you pm me more information about renting the car?
回頂端
蘇SO

發表發表於: Sat Jul 28, 2007 2:34 pm

Dear Dinga Cat :

巳 sent !

thx

Mary
回頂端
蘇SO

發表發表於: Mon Jul 30, 2007 11:59 am

Dear Dormei :

巳 sent !

thx

Mary
回頂端
小柏文
XXX.XXX.155.170

發表發表於: Mon Jul 30, 2007 12:03 pm

can you pm me?
回頂端
過客
XXX.XXX.165.40

發表發表於: Mon Jul 30, 2007 1:46 pm

http://mollyming.mysinablog.com
回頂端