發表主題 回覆文章
monday bride
XXX.XXX.132.216

發表發表於: Tue Jul 24, 2007 5:41 pm

廣告贊助 [隱藏]
在上海街買了很平的奇勝電掣,平到我都懷疑唔知係咪假貨,不過又真係唔似假,我已經同個老細問左好多次係咪假貨呀,又講笑如果係假野我去消費者委員會告佢咁咁咁,而且又睇過有晒包裝款式字等等同睇開既一樣,希望唔係假啦

佢地價錢分別係:

ET-1426 13A孖掣(普通白色無開關)$16
ET-1025 13A孖掣(普通白色有開關)$23
E1031E1A 1位方型面燈掣 $10
E1031 1位圓型開關掣 $4
E1032D20NAE 有燈冷氣掣 $29
E3033H1 LED三位燈掣(灰色)$90

大家有咩意見?

monday bride 在 Tue Jul 24, 2007 5:55 pm 作了第 2 次修改
回頂端
2-want
XXX.XXX.64.22

發表發表於: Tue Jul 24, 2007 5:45 pm

你係邊個series 呀???
回頂端
Big John
XXX.XXX.13.137

發表發表於: Wed Jul 25, 2007 12:27 am

大陸買都唔會咁平啦,有沒有地扯? 我想去睇吓, 款式靚仔嗎?

Cheers, 
回頂端
2Ling
XXX.XXX.172.20

發表發表於: Wed Jul 25, 2007 9:37 am

我都想知邊間,等我帶埋裝修師傅去,睇下真定假~

可以pm我地址、公司名嗎?
回頂端
Cel
XXX.XXX.240.65

發表發表於: Wed Jul 25, 2007 10:31 am

monday bride 寫到:
在上海街買了很平的奇勝電掣,平到我都懷疑唔知係咪假貨,不過又真係唔似假,我已經同個老細問左好多次係咪假貨呀,又講笑如果係假野我去消費者委員會告佢咁咁咁,而且又睇過有晒包裝款式字等等同睇開既一樣,希望唔係假啦

佢地價錢分別係:

ET-1426 13A孖掣(普通白色無開關)$16
ET-1025 13A孖掣(普通白色有開關)$23
E1031E1A 1位方型面燈掣 $10
E1031 1位圓型開關掣 $4
E1032D20NAE 有燈冷氣掣 $29
E3033H1 LED三位燈掣(灰色)$90

大家有咩意見?

the price is quite reasonable wow!!!! would you please let me know the name and address of this shop ar!!!!

Thanks!

cel615@yahoo.com.hk

Cel
回頂端
littlebb
XXX.XXX.1.119

發表發表於: Wed Jul 25, 2007 10:38 am

係呀, 可唔可以比過地址, 我地去睇下呀.
回頂端

發表發表於: Wed Jul 25, 2007 12:46 pm

尋晚俾左我裝修師傅睇佢都話係堅的 Laughing 放心晒!

各位pm晒俾你地喇! Very Happy
回頂端
shan320
XXX.XXX.69.81

發表發表於: Wed Jul 25, 2007 12:59 pm

可唔可以 pm 間舖頭個地址比我呢? thanks!
回頂端
Wed11
XXX.XXX.105.113

發表發表於: Wed Jul 25, 2007 1:13 pm

monday bride 寫到:
尋晚俾左我裝修師傅睇佢都話係堅的 Laughing 放心晒!

各位pm晒俾你地喇! Very Happy

請問你CF唔係應該已經包左咩﹖我見你買個D都係E1000既series 0左0窩﹗
http://www.clipsal.com.hk/hk/html/lang1/
回頂端

發表發表於: Wed Jul 25, 2007 1:28 pm

我師傅唔包我架,而且我想買d靚d嘛

係呀係E1000系列,不過我晌砵蘭街等其他地方睇過,呢間係最平!

$16一個普通奇勝孖掣,我覺得好超值了,小數怕長計,我全屋裝修就買左10個呀

插蘇位我買左普通白色,而燈掣就揀左d靚仔d既

有好野平野分享俾大家啫
回頂端