發表主題 回覆文章
Sum & Sim
XXX.XXX.103.94

發表發表於: Wed Jul 18, 2007 10:51 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
大家好呀!

我同我男朋友o既big day 係08年10月11日,剛剛決定o左係holiday inn 到擺酒,婚紗相就係薇薇新娘(台灣)到影呀!其他o野就乜都未準備呀,唔知有無其他人同我係同年同月同日大日子呢,入o黎分享下,大家互相支持下 ^.^
回頂端
misscaca
XXX.XXX.207.167

發表發表於: Thu Jul 19, 2007 9:59 am

恭喜你呀!
又多對新人決定結婚喇!

我本身係9月結婚架,
都係book左酒席,
影左結婚相添,
連租衫同婚攝都ok左,
而家都係睇緊租樓同餅咭既資料呢! Very Happy
回頂端
傻shir
XXX.XXX.192.14

發表發表於: Thu Jul 19, 2007 11:39 am

hi~~~你地好

我都係08年10月11日ga.....我book左酒席, 影左婚紗相(outdoor), 另外一輯就10月影, book左婚禮攝錄影, hold左衫, 買左餅咭...好似係咁多 Rolling Eyes
回頂端
misscaca

發表發表於: Thu Jul 19, 2007 2:31 pm

傻shir 寫到:
hi~~~你地好

我都係08年10月11日ga.....我book左酒席, 影左婚紗相(outdoor), 另外一輯就10月影, book左婚禮攝錄影, hold左衫, 買左餅咭...好似係咁多 Rolling Eyes

恭喜哂你先!
你出年10月都已經hold左衫喇,
你係咪可以轉好多次架?
我出年9月宦未揀衫呀! Laughing
回頂端
傻shir

發表發表於: Thu Jul 19, 2007 3:44 pm

misscaca 寫到:
傻shir 寫到:
hi~~~你地好

恭喜哂你先!
你係咪可以轉好多次架?

係呀, 我租個間可以任轉款, 所以咁早去揀衫law Very Happy 你呢? 係邊度租呀?
回頂端
misscaca

發表發表於: Thu Jul 19, 2007 4:24 pm

傻shir 寫到:
傻shir 寫到:
hi~~~你地好

恭喜哂你先!
你係咪可以轉好多次架?

係呀, 我租個間可以任轉款, 所以咁早去揀衫law Very Happy 你呢? 係邊度租呀?

你係咪去紫水晶租呀?
我去溫馨呀!
只可以試兩次同轉一次囉! Very Happy
回頂端
傻shir

發表發表於: Thu Jul 19, 2007 5:08 pm

傻shir 寫到:
傻shir 寫到:
hi~~~你地好

恭喜哂你先!
你係咪可以轉好多次架?

你係咪去紫水晶租呀?
我去溫馨呀!

唔係呀, 我去hsiao租呀, 只係轉一次, 咁仲有成年, 咪唔可以而家揀law.
回頂端
misscaca
XXX.XXX.188.145

發表發表於: Thu Jul 19, 2007 8:07 pm

傻shir 寫到:
傻shir 寫到:
傻shir 寫到:
hi~~~你地好

恭喜哂你先!
你係咪可以轉好多次架?

你係咪去紫水晶租呀?
我去溫馨呀!

唔係呀, 我去hsiao租呀, 只係轉一次, 咁仲有成年, 咪唔可以而家揀law.

我就只可以試兩次架咋,
唔confirm衫都當一次,
所以唔想咁早上去試囉! Very Happy
回頂端
Sum & Sim
XXX.XXX.89.170

發表發表於: Fri Jul 20, 2007 10:01 am

傻shir 寫到:
hi~~~你地好

你好呀!好開心可以搵到有人同我係同一日big day 呀!
o華!你都準備得真係好快喎,已經做o左咁多o野啦,不過都好o架,唔使到時急,心情都好o的啦。 Laughing
回頂端
Sum & Sim
XXX.XXX.89.170

發表發表於: Fri Jul 20, 2007 10:03 am

傻shir 寫到:
傻shir 寫到:
傻shir 寫到:
hi~~~你地好

恭喜哂你先!
你係咪可以轉好多次架?

你係咪去紫水晶租呀?
我去溫馨呀!

我就只可以試兩次架咋,
唔confirm衫都當一次,
所以唔想咁早上去試囉! Very Happy

你o地呢兩間有無網頁或其他有關資料呀,可唔可以同我分享下,我仲未有idea 去邊間到租衫呀!

thx!!!
回頂端