發表主題 回覆文章
Hehe^^
XXX.XXX.246.26

發表發表於: Tue Jul 17, 2007 6:07 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
大家好, 我想問下有冇姐妹係九展到book左台灣坎城婚紗攝影或係喱間到影過婚紗相呀?
同埋如果book左之後, 你地有冇聯絡過佢地呢?

因為我book左之後, send過幾次email都冇人覆過我呀!
所以有d恕, 唔該有book過嚚虷^覆呀!!!![/b]
回頂端
小平子之娘子
XXX.XXX.254.94

發表發表於: Mon Sep 24, 2007 4:33 pm

Hi, 您好!

她們有msn, 你可以嘗試聯絡她們
canneswedding@hotmail.com
希望可以讓你安心一下
回頂端
少女
XXX.XXX.180.10

發表發表於: Sat Nov 17, 2007 9:54 pm

我有她們hk地址及tel:22154199,你可致電,在紅磡區
回頂端
謝大俠
XXX.XXX.61.211

發表發表於: Sat Dec 08, 2007 12:45 am

O岩O岩影完返黎,好好呀,唔使担心!
佢地好好人,d service 好好,影的相好靚,佢地安排的酒店都好正,我地過左好開心的4日呀!!!
回頂端
k & m
XXX.XXX.121.159

發表發表於: Fri Dec 28, 2007 1:28 pm

我都係join左坎城,下個月去影,依家都有d擔心,唔知仲有無人去坎城影相呢?
回頂端
少女
XXX.XXX.211.160

發表發表於: Sun Jan 06, 2008 7:01 pm

我也join了,會3月去影
回頂端
k & m
XXX.XXX.121.61

發表發表於: Thu Jan 17, 2008 1:31 pm

我影完相返黎啦!!!佢地d服務好好,不過我影相個日又凍又下雨,影唔到好多室外景,有d唔開心呀!!!
回頂端
沙灘女
XXX.XXX.199.128

發表發表於: Mon Jan 21, 2008 7:02 pm

我上個月都join左呀,都想問下去過影相d新人,情況係點?有無相片可以分享一下..^^
回頂端
謝大俠
XXX.XXX.61.211

發表發表於: Wed Feb 06, 2008 11:02 pm

我係係07年的九月join左坎城婚紗的,起初我都有好擔心,因為始終怕比人呃.....
但係佢地一路都會用MSN follow, 個4日台灣之旅好開心, 好似貴賓咁,似參加左個旅行團......

這是我的相:http://www.flickr.com/photos/23376529@N03/
我係係台灣基隆的坎城婚紗影的,我地的package $6000,
包20張相,油畫,但係唔包化妝師跟出外景,你可以自己揀地點影,睇下你鍾意咩景.....

我自己最後揀左70張相,埋單萬五,包左一張油畫連框,個框唔錯,唔似得香港靚的框要加好貴,因為我都有係香港影,要加$800先有,仲要唔係好靚.....

仲有包一本18''x12''的水晶面相簿,仲有兩本雜誌式相簿,方便拎比朋友睇,再加一隻動畫CD......

佢地好快手,我十二月頭去影,十二月中就係MSN收到晒d相,一月尾就收到佢地係台灣的速遞,都唔貴,五百有找.....

我都同佢地訂左帖,因為平過香港,你睇下啦,總之比係香港影的感覺好好多!!!!係香港比人屈到傻......

我地都可以係email傾下架:sandytsesy@yahoo.com.hk
回頂端
Jermery
XXX.XXX.235.18

發表發表於: Tue Jul 22, 2008 5:12 am

請問你最後選左什麼地點才為拍攝場地 ?? 同用那一位拍攝師呢 ????
回頂端