發表主題 回覆文章
留言板管理員
XXX.XXX.84.149

發表發表於: Fri Jul 13, 2007 1:15 am

廣告贊助 [隱藏]
pbpbpb,

凡於6月30日前參與這活動而成功獲獎的會員,均會獲得由ISABELLE Hong Kong 送出之嫁喜禮盒乙份及"香港婚紗、婚宴暨結婚賀禮博覽 2007"入場券乙張。另一方面,但凡於7月3日-7月12日參與是次活動而成功獲獎的會員,均會根據列明之條款及細則,獲ISABELLE Hong Kong 送出之嫁喜禮盒乙份。

會員可根據獲獎通知之電郵,得悉獲獎內容。謝謝!

Ki Wann
editor
回頂端
留言板管理員
XXX.XXX.84.149

發表發表於: Fri Jul 13, 2007 1:18 am

fishymeow & babykirs,

每位得獎的幸運會員, 均會獲得一盒由ISABELLE Hong Kong 送出之嫁喜禮盒乙份! 另方面, 但凡於6月30日前參與是次活動之得獎會員, 將同時獲得"香港婚紗、婚宴暨結婚賀禮博覽 2007"入場券乙張!

多謝大家支持!

Ki Wann
editor
回頂端
babykirs
XXX.XXX.80.138

發表發表於: Fri Jul 13, 2007 7:45 am

留言板管理員 寫到:

每位得獎的幸運會員, 均會獲得一盒由ISABELLE Hong Kong 送出之嫁喜禮盒乙份! 另方面, 但凡於6月30日前參與是次活動之得獎會員, 將同時獲得"香港婚紗、婚宴暨結婚賀禮博覽 2007"入場券乙張!

多謝大家支持!

Ki Wann
editor

thanks ar!!! Very Happy
咁我又點知我係唔係6月30號前參加呢???
回頂端
fishymeow
XXX.XXX.229.61

發表發表於: Fri Jul 13, 2007 9:09 am

留言板管理員 寫到:

多謝大家支持!

Ki Wann
editor

THX~
那即是我6月30前已得獎, 就算再參加7月的活動得獎
total都是一份?
回頂端
阿依
XXX.XXX.177.38

發表發表於: Fri Jul 13, 2007 10:28 am

fishymeow 寫到:
留言板管理員 寫到:

多謝大家支持!

Ki Wann
editor

THX~
那即是我6月30前已得獎, 就算再參加7月的活動得獎
total都是一份?

係囉... 管理員 ki wann

我有2封 email, 2樣 program 都得獎了... 是否可以換2份呢?? 請告知.... Surprised
回頂端
qwbear
XXX.XXX.97.150

發表發表於: Fri Jul 13, 2007 10:28 am

管理員先生,
換言之,我們收到email通知的會員都係參加係30/6之前的留言得獎者啦,對不對?
回頂端
阿依

發表發表於: Fri Jul 13, 2007 11:28 am

qwbear 寫到:
管理員先生,
換言之,我們收到email通知的會員都係參加係30/6之前的留言得獎者啦,對不對?

係有入場ticket的都係 30/6之前的留言得獎者....

我估..有2封即係有2份.... Rolling Eyes
回頂端
Cherrielee
XXX.XXX.209.162

發表發表於: Fri Jul 13, 2007 5:06 pm

我都有email, 但唔係30/6前..因為冇入場券..但..我又好似冇o係呢板留過言喎..好似好混亂咁..
係咪print 咗個email 去換就得?? 同埋, 係咪要早啲去..會唔會換晒呢?? Wink
回頂端
阿依

發表發表於: Fri Jul 13, 2007 5:30 pm

Cherrielee 寫到:
我都有email, 但唔係30/6前..因為冇入場券..但..我又好似冇o係呢板留過言喎..好似好混亂咁..
係咪print 咗個email 去換就得?? 同埋, 係咪要早啲去..會唔會換晒呢?? Wink

我都唔知... 我共收到7封... crazy sent mail from esdlife....
wht's up?

我都要放工食完lunch先去.... so 應該4點左右... Rolling Eyes
回頂端
yuffie
XXX.XXX.244.208

發表發表於: Fri Jul 13, 2007 11:43 pm

阿依 寫到:
Cherrielee 寫到:

我都唔知... 我共收到7封... crazy sent mail from esdlife....
wht's up?

我都要放工食完lunch先去.... so 應該4點左右... Rolling Eyes

我都有7封呀,唔明呀?
回頂端