發表主題 回覆文章
ivancancan
XXX.XXX.223.49

發表發表於: Mon May 28, 2007 9:35 pm

廣告贊助 [隱藏]
有冇人JOIN左呀? 唔係金都O個間喎....
分享下啦 Very Happy
回頂端
ivancancan
XXX.XXX.82.138

發表發表於: Thu May 31, 2007 10:40 pm

有冇人可以分享下呀, 好似冇人join咁既, 好擔心呀
回頂端
chloelee
XXX.XXX.123.18

發表發表於: Sat Jun 02, 2007 11:07 pm

hi,
我剛剛在會展JOIN了, 我bf看sample覺得ok, 咁就join了,
你幾時join呢?
回頂端
Lazy
XXX.XXX.241.128

發表發表於: Sun Jun 03, 2007 12:04 am

我都岩岩今日係會展Join 左呀....
回頂端
Lazy
XXX.XXX.241.128

發表發表於: Sun Jun 03, 2007 12:07 am

回頂端
ivancancan
XXX.XXX.80.36

發表發表於: Sun Jun 03, 2007 2:05 am

Lazy 寫到:

我係上一次expo book既, 覺得o的相, video幾好, 我就join左, 好想睇下有冇人可以share下佢地既service......

其實佢地既價錢都算貴, 我d朋友join其他平過我一半, 但係佢地d質素好似好好, 所以都join左.....
回頂端
chloelee
XXX.XXX.172.161

發表發表於: Sun Jun 03, 2007 10:20 am

Lazy & ivancancan,

咁你地join了什麼plan呢? 我就join了數碼,$5880, 任拍相片,
另送電腦相溥一本, (可入60張相)
係呢, 真係好少人說這間公司. 但我見會展到有好多人join喎,
佢地唔知擺了會展幾多次呢? 我亦好想知道佢地影完之後好唔好, Rolling Eyes
回頂端
Evant
XXX.XXX.231.97

發表發表於: Sun Jun 03, 2007 12:07 pm

chloelee 寫到:

咁你地join了什麼plan呢? 我就join了數碼,$5880, 任拍相片,
係呢, 真係好少人說這間公司. 但我見會展到有好多人join喎,
佢地唔知擺了會展幾多次呢? 我亦好想知道佢地影完之後好唔好, Rolling Eyes

但係5888係咪可以要哂所有相?
個package話只可以要150個files...
回頂端
Evant
XXX.XXX.231.97

發表發表於: Sun Jun 03, 2007 12:08 pm

chloelee 寫到:

但係5888係咪可以要哂所有相?
個package話只可以要150個files...
回頂端
chloelee
XXX.XXX.192.221

發表發表於: Mon Jun 04, 2007 12:28 pm

係呀, 可以要哂所有相, 唔計幾多張相,
所以就join了, 你呢?
回頂端