發表主題 回覆文章
kavin
XXX.XXX.151.13

發表發表於: Wed Dec 30, 2009 6:33 pm

廣告贊助 [隱藏]
我岩岩book 左出年年尾, 有冇人都book 左架?
回頂端
花蝶緣
XXX.XXX.47.158

發表發表於: Wed Dec 30, 2009 11:09 pm

請問你是否已比了訂金
回頂端
kavin
XXX.XXX.61.84

發表發表於: Sat Jan 02, 2010 12:15 am

花蝶緣 寫到:
請問你是否已比了訂金

已比左$5000訂
回頂端
幸福譚豬豬
XXX.XXX.212.250

發表發表於: Thu Jan 07, 2010 1:32 am

我已經訂左年尾架啦, 地點超方便, apm都通到去架, 個新娘房雖然無紅磡煌府甘大但都有佢一半架, 個獨立廁所正到暈tim呀^^
回頂端
Fatima Lai
XXX.XXX.156.100

發表發表於: Sun Jan 17, 2010 1:18 am

請問幾多錢圍呀??
可否比d 資料我??
fatimalai@hotmail.com
回頂端
Chloe*細欣*
XXX.XXX.180.125

發表發表於: Sun Feb 27, 2011 3:06 pm

幸福譚豬豬 寫到:
我已經訂左年尾架啦, 地點超方便, apm都通到去架, 個新娘房雖然無紅磡煌府甘大但都有佢一半架, 個獨立廁所正到暈tim呀^^

我都o係10年既1月book左今年既11月19號喇~~
我最鍾意佢個新娘房可以通倒出去march in位~
唔洗經d賓客先出倒去, 讚!! Very Happy

同埋可能我自己好鍾意紫色, 所以好鍾意佢個場^ v ^
回頂端
CYS2006
XXX.XXX.99.216

發表發表於: Sun Mar 13, 2011 11:17 pm

我係在2月的WEDDING EXPO BOOK的
婚期係21.4.12
希望大家都順順利利 Razz
回頂端
happy_m
XXX.XXX.220.22

發表發表於: Mon Mar 14, 2011 2:11 pm

各位新人,
我星期六expo都book左百樂門apm ^o^
big day - 2012.7.9

多多指教喇~~ 而家book完酒席,下個目標就係pre-wedding,您地會唔用佢地送的法國婚紗攝影禮券呢??
回頂端
CYS2006
XXX.XXX.99.216

發表發表於: Fri Mar 25, 2011 10:35 am

i have used the pre-wedding coupon of FB, the package of it is quite ok for me as i have taken 2 packs of pre-wedding photos already, i have upgraded the coupon and add around $3900 Razz
回頂端
Chloe*細欣*
XXX.XXX.180.125

發表發表於: Sun Apr 03, 2011 9:49 pm

不過近排我search人地d blog, 諗住睇下有冇人已經擺完酒, 想睇下o 唔ok, 點知見倒有 bad comment, 搞到而家有d擔心..... Sad
回頂端