發表主題 回覆文章
a4club
XXX.XXX.44.211

發表發表於: Tue Dec 16, 2008 8:32 pm

廣告贊助 [隱藏]
素姖 寫到:
carrel 寫到:
我係JOIN左百樂門既準新人呀,我落訂時百樂門送左幾十張$500減$100既COUPON俾我,即係惠顧$500減$100、惠顧$1000減$200,如此類推.

可以喺全線百樂門使用,有效期至2009年12月31日架,大家如果要去試菜、四大長老睇場或者兄弟姊妹食飯就最啱用喇(但不適用於婚宴)! 如果有興趣,就pm我啦.

依加要500蚊先可以用一張呀???

我訂個時300蚊就可以用一張~~ 所以男友家人好鍾意佢個到食晚飯OR 飲下午茶~

我落訂時百樂門送咗$500減$100給我, 而有效期至2009年6月30日, 你們的有限期沒有? 不過真係很難用得到, 因為一般飲茶都很難去到呢個數目...
回頂端
carrel
XXX.XXX.144.161

發表發表於: Tue Dec 16, 2008 9:12 pm

我既coupon 10年12月31日到期架.
回頂端
小露寶
XXX.XXX.126.13

發表發表於: Wed Dec 17, 2008 12:23 am

我果d都係10年12月31日架喎
回頂端
素姖
XXX.XXX.7.231

發表發表於: Thu Dec 18, 2008 1:15 pm

我係2008年3月訂的, 我個d 限期去到2008年12月31日咋~~~!!!

不過唐經理話到時真係用唔曬, 佢幫我extent wor~

500蚊就真係難用d, 我個d 係300蚊用一張, 所以都比較易用, 我男友屋企人好鍾意去飲茶~~
回頂端
各位美人
XXX.XXX.22.68

發表發表於: Sat Dec 20, 2008 8:39 pm

我今年5月訂嫁,佢都係比左食500元用100元coupon我,真係好難用
回頂端
小露寶

發表發表於: Sun Dec 21, 2008 10:00 am

我都有問過而個問題,不過佢地話300蚊做一張係冇得賺喎,算啦
大家都係因為鍾意果到先會join,couple都係一個bonus嘛,如果我地唔係expo join都唔會有啦,係咪,呁諗會唔會舒服d呀...哈哈
回頂端
coco1234hk
XXX.XXX.118.118

發表發表於: Thu Feb 05, 2009 4:47 pm

大家好,我是訂了九龍灣百樂門 09年3月的...
想問問大家,係唔係真係要全數俾本票?
如果一半本票一半簽咭有無人試過?
回頂端
各位美人
XXX.XXX.108.215

發表發表於: Tue Feb 10, 2009 6:50 pm

coco1234hk

我之前問過cherry佢話尾數一定收本票,唔可以用信用咭
回頂端
小露寶

發表發表於: Fri Feb 13, 2009 10:18 pm

coco1234hk 寫到:
大家好,我是訂了九龍灣百樂門 09年3月的...
想問問大家,係唔係真係要全數俾本票?
如果一半本票一半簽咭有無人試過?

final 佢只收cash or本票
回頂端
OliveJac
XXX.XXX.165.68

發表發表於: Sat Feb 14, 2009 12:53 am

anyone know what is the expo offer?
回頂端