發表主題 回覆文章
Pat Wong
XXX.XXX.231.246

發表發表於: Mon Jun 04, 2007 12:02 pm

廣告贊助 [隱藏]
AANG 寫到:
其實我都係好鐘意佢個場架,不過我都係諗住要25圍到,
所以怕佢唔比我包場,但係我當日又冇問到佢包場既min. charge,
佢只係話30圍可以包場,如果真係要25圍,佢地會間場,但一間場就
唔係咁好的了,因為佢個台係fix死左,一間場個台就會偏埋一邊,
但聽你地講130k可包場的話,就好ok喇..... Laughing

請問book左場既朋友,你地bargin到d咩呀 ??

我onlybargin到個真蛋糕同餐前小食...其他就沒..Sad
回頂端
AANG
XXX.XXX.34.100

發表發表於: Mon Jun 04, 2007 12:18 pm

pat wong - 咁你有冇叫佢減任飲呀 ??
同埋佢地係唔係包所有佈置架,我仲洗唔洗搵人做decor.呀 ??
回頂端
Pat Wong
XXX.XXX.229.221

發表發表於: Mon Jun 04, 2007 5:04 pm

AANG 寫到:
同埋佢地係唔係包所有佈置架,我仲洗唔洗搵人做decor.呀 ??

Oh. 我忘記叫佢減任飲 Crying or Very sad

關於佈置..佢地沒有佈置at this moment...實際上佢地剛剛開張,好多都還未confirm... 所以我會搵人做decor..
回頂端
AANG

發表發表於: Mon Jun 04, 2007 5:37 pm

Pat Wong 寫到:
AANG 寫到:

Oh. 我忘記叫佢減任飲 Crying or Very sad

關於佈置..佢地沒有佈置at this moment...實際上佢地剛剛開張,好多都還未confirm... 所以我會搵人做decor..

其實我係有兩個心水地方的,一係佢,一係彩晶軒,所以如果佢唔包decor.,我就要再諗諗喇,因為我唔想煩多一樣要搵decor.公司呀
回頂端
謙Him
XXX.XXX.122.125

發表發表於: Tue Jun 05, 2007 3:42 am

我都book左呢間
係27/12/2008

星期日o個日搞左几個鐘先book到, 就係因為佢個台既問題!!!
佢係冇backdrop的!! 個台係全黑色, 好似真係舞台o個d咁!
咁既話影d相出黎咪好怪??????

而開頭個廖經理企得好硬, 話佢呢度係咁, 冇就係冇
跟住諗緊同等o個時同另一個又係book場的先生討論, 佢又係發現呢個問題!!!
所以我地都傾左好耐, 咁岩工程師又o係度, 所以就討論左一d解決方法
而家佢地應該會做一d紗去cover個台, 但detail都未知
始終佢地係新開, 暫時一單酒席都未做過, 好多野都未發現應該點做

講番佢個場的確係得既, 樓底好高, 水晶燈好大
但package佢就企得好硬, 真係冇咩bargin到!!!!!!!
回頂端
謙Him
XXX.XXX.122.125

發表發表於: Tue Jun 05, 2007 3:44 am

AANG 寫到:
所以怕佢唔比我包場,但係我當日又冇問到佢包場既min. charge,
佢只係話30圍可以包場,如果真係要25圍,佢地會間場,但一間場就
唔係咁好的了,因為佢個台係fix死左,一間場個台就會偏埋一邊,
但聽你地講130k可包場的話,就好ok喇..... Laughing

我onlybargin到個真蛋糕同餐前小食...其他就沒..Sad

你bargin到旦糕?
請問有几大個呢?
係唔係廖經理同你傾架? 我覺得佢真係企得好硬呀, 好多野都冇得減
酒水頂多傾到180任飲....都好貴呀 Crying or Very sad
回頂端
Pat Wong
XXX.XXX.229.221

發表發表於: Tue Jun 05, 2007 9:18 am

謙Him 寫到:
AANG 寫到:

你bargin到旦糕?
請問有几大個呢?
係唔係廖經理同你傾架? 我覺得佢真係企得好硬呀, 好多野都冇得減
酒水頂多傾到180任飲....都好貴呀 Crying or Very sad

5 Lbs 旦糕..我同廖經理傾架..佢真係真係真係企得好硬呀..佢成日話遲D做唔到lee個價錢wor.. Shocked

事實上我都諗緊how to setup a Backdrop... Rolling Eyes

Pat Wong 在 Tue Jun 05, 2007 9:30 am 作了第 1 次修改
回頂端
Pat Wong
XXX.XXX.231.246

發表發表於: Tue Jun 05, 2007 9:28 am

謙Him 寫到:
我都book左呢間
係27/12/2008

星期日o個日搞左几個鐘先book到, 就係因為佢個台既問題!!!
佢係冇backdrop的!! 個台係全黑色, 好似真係舞台o個d咁!
咁既話影d相出黎咪好怪??????

而開頭個廖經理企得好硬, 話佢呢度係咁, 冇就係冇
跟住諗緊同等o個時同另一個又係book場的先生討論, 佢又係發現呢個問題!!!
所以我地都傾左好耐, 咁岩工程師又o係度, 所以就討論左一d解決方法
而家佢地應該會做一d紗去cover個台, 但detail都未知
始終佢地係新開, 暫時一單酒席都未做過, 好多野都未發現應該點做

講番佢個場的確係得既, 樓底好高, 水晶燈好大
但package佢就企得好硬, 真係冇咩bargin到!!!!!!!

我都係星期日booking...book左08 Mar 2008
回頂端
Herman C
XXX.XXX.157.9

發表發表於: Tue Jun 05, 2007 10:24 am

路人...

君豪會個新場搞唔掂... 有 d 生意實會過左佢地個邊... 梗係企硬啦...
回頂端
AANG

發表發表於: Tue Jun 05, 2007 10:48 am

佢地今個星期日(10號)有個open day for book 宴會既人的,
有心訂黎間野既朋友,不防上去再睇睇,因為我到時都會去睇多次個場,
如果個台真係加唔到backdrop,就真係浪費左個場,我覺得backdrop對
一個婚宴黎講係其一個重要既靈魂
回頂端