發表主題 回覆文章
冬菇
XXX.XXX.200.99

發表發表於: Wed May 23, 2007 3:52 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我訂左酒席喇, 唔知有無人同我一樣book左呢間呢?

有無人剛o係呢間酒樓擺完架? 感覺好唔好呀? Please comments.

Thanks! Smile
回頂端
vinceh
XXX.XXX.142.62

發表發表於: Wed May 23, 2007 5:42 pm

有呀..我都係book左灣仔好彩呀..
你個bd幾時呀..之前我都有post過上黎問人意見架..
不過冇人回覆咋..而我自己因為搵唔到大0既地方先book呢度咋.
咁你覺得呢?
回頂端
冬菇

發表發表於: Fri May 25, 2007 11:03 am

我bd12月15呀, 你呢?
我覺得個埸都ok靚啦, 個新娘房都唔錯...地方夠晒大又無柱..
而且老爺奶奶阿爸阿媽都鍾意, 最後咪book左囉...
你呢?你覺得點? Very Happy
回頂端
rainbow bow
XXX.XXX.247.13

發表發表於: Fri May 25, 2007 1:43 pm

hi,

這個留言廣場有"灣仔好彩"架, 不過我們幾個都嫁曬啦, 所以才少左上來傾之麻.
我05年擺酒架, 個場幾好呀, 又大又靚又無柱, 仲有車車進場好特別, 畢生難忘呀! 到現在每次去完飲宴, 有去過我婚宴的朋友or親戚都仲會講話我果度(好彩)好! Wink
不過點好都有人投訴哦 Confused , 事後有個舊街坊同我老豆投訴話無碗用哦, 後來我睇返d相, 跟本全場就係用碟 Mad 又有個同事投訴條魚唔熟, 但同桌的另一個人又話條魚正, 仲食清曬, 咁你地話啦 Rolling Eyes
回頂端
vinceh

發表發表於: Fri May 25, 2007 6:29 pm

我呀.覺得幾靚啦..冇柱丫嘛..0係0的燈差0的囉.
如果係水晶燈就好啦..咁同人地0個0的新0既場梗係冇得比啦.
同埋個blackgroup唔知會唔會有得choose0的靓0的啦.
你會唔會坐駕車入去呀..
回頂端
冬菇

發表發表於: Mon May 28, 2007 2:11 pm

vinceh 寫到:
我呀.覺得幾靚啦..冇柱丫嘛..0係0的燈差0的囉.
如果係水晶燈就好啦..咁同人地0個0的新0既場梗係冇得比啦.
同埋個blackgroup唔知會唔會有得choose0的靓0的啦.
你會唔會坐駕車入去呀..

你係唔係指golf 車呀? 我唔會坐呀, 因為好似怪怪地咁...
Wink 你bd 幾時呀, 攪晒d野未??
我仲未決定book邊間攝影同化妝...
仲有唔知搵唔搵人佈置好....
你知唔知好彩佢本身包o既佈置係點嗎?
回頂端
冬菇

發表發表於: Mon May 28, 2007 2:15 pm

rainbow bow 寫到:
hi,

這個留言廣場有"灣仔好彩"架, 不過我們幾個都嫁曬啦, 所以才少左上來傾之麻.
我05年擺酒架, 個場幾好呀, 又大又靚又無柱, 仲有車車進場好特別, 畢生難忘呀! 到現在每次去完飲宴, 有去過我婚宴的朋友or親戚都仲會講話我果度(好彩)好! Wink
不過點好都有人投訴哦 Confused , 事後有個舊街坊同我老豆投訴話無碗用哦, 後來我睇返d相, 跟本全場就係用碟 Mad 又有個同事投訴條魚唔熟, 但同桌的另一個人又話條魚正, 仲食清曬, 咁你地話啦 Rolling Eyes

我認同呀!! 一定會有d人鍾意,有d人咩都唔鍾意,所以都唔理得咁多...
你o個時有無搵人做場地佈置呀? 知唔知佢地本身包o既佈置係點架? Smile
回頂端
vinceh

發表發表於: Tue May 29, 2007 6:25 pm

你係唔係指golf 車呀? 我唔會坐呀, 因為好似怪怪地咁...
你bd 幾時呀, 攪晒d野未??
我仲未決定book邊間攝影同化妝...
仲有唔知搵唔搵人佈置好....
你知唔知好彩佢本身包o既佈置係點嗎?

咁我都唔會坐架..咁你仲未搵攝影同化妝呀..我就搵左租衫同化妝囉..
但就未搵攝影呀.......我諗我唔會搵人佈置啦..因為佢有得提供丫嘛..
我見佢俾我睇0個0的都ok0既..咁就梗係冇人地整0個0的咁靚啦..
你bd好似係12月喎..你好快0的搵喇..^^
回頂端
rainbow bow
XXX.XXX.247.110

發表發表於: Wed May 30, 2007 1:52 pm

冬菇, vinceh,

我當年有坐golf車架, 其實唔係坐而係企架, 坐的只是司機架咋, 一路慢慢駛進場原路旁兩邊不斷放禮炮(好彩包的)嘩~~正!! 初初我都擔心坐車很怪, 但抱著人無我有的心態一試囉, 點知~~ very good feel!!

佈置我都係用好彩架咋, 雖然款式唔多不過都ok靚架, 每張檯仲有心心氣球, 你們可以上去問個經理架, 佢地有影底的相可選擇, 現在仲有無簽名布送架?都ok架不過當然人地都會買下廣告 有個酒家名係上面啦, 你又可問佢睇下個sample架, 而佢地都有提供彩色簽名筆架.

等我回家搵返d相比你們睇下呀! 不過要有時間先攪得 Wink
回頂端
vinceh

發表發表於: Wed May 30, 2007 2:33 pm

rainbow bow 寫到:
冬菇, vinceh,

我當年有坐golf車架, 其實唔係坐而係企架, 坐的只是司機架咋, 一路慢慢駛進場原路旁兩邊不斷放禮炮(好彩包的)嘩~~正!! 初初我都擔心坐車很怪, 但抱著人無我有的心態一試囉, 點知~~ very good feel!!

佈置我都係用好彩架咋, 雖然款式唔多不過都ok靚架, 每張檯仲有心心氣球, 你們可以上去問個經理架, 佢地有影底的相可選擇, 現在仲有無簽名布送架?都ok架不過當然人地都會買下廣告 有個酒家名係上面啦, 你又可問佢睇下個sample架, 而佢地都有提供彩色簽名筆架.

等我回家搵返d相比你們睇下呀! 不過要有時間先攪得 Wink

rainbow bow好呀..你有相睇就梗係好啦..唔該晒你呀..
你係咪用左西式0既佈置呀..可唔可以又睇下呢?因為我見佢個backgroud
兩邊有兩條龍係度..我就唔係咁鍾意啦..驚影相出黎唔靚呀..
好多謝你俾左咁多意見呀^^thanks
回頂端