發表主題 回覆文章
阿喱
XXX.XXX.222.68

發表發表於: Wed May 16, 2007 12:17 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
如題~大家進度如何呀? Surprised
回頂端
marrymerry
XXX.XXX.227.71

發表發表於: Thu May 17, 2007 12:12 am

seems that all lot of stub can only be done later...now a little bit worry
回頂端
阿喱

發表發表於: Thu May 17, 2007 11:05 am

marrymerry 寫到:
seems that all lot of stub can only be done later...now a little bit worry

唉~我都係呀,樣樣嘢都好似做得一半咁...... Embarassed

衫又未confirm晒、樓又未開始搵、酒樓剩係confirm咗menu、連d結婚相都係啱啱揀晒咋~ Confused
回頂端
阿wai
XXX.XXX.124.153

發表發表於: Mon May 21, 2007 11:15 pm

阿喱,

我bd都係23/9, 我仲有佈置, 租掛, 仲有晚裝未租晒.
其他都整得7788 喇....

唔知最遲要幾時印帖呢? 我仲未去睇.
回頂端
阿喱

發表發表於: Tue May 22, 2007 11:49 am

阿wai 寫到:
阿喱,

我bd都係23/9, 我仲有佈置, 租掛, 仲有晚裝未租晒.

我諗住6月印帖~之前响expo join咗金都間"心印"比咗$300訂,coz我8月就開始派架喇! Wink
回頂端
Sun Kit
XXX.XXX.236.180

發表發表於: Sat Jun 02, 2007 12:05 pm

hello, 我都係呢日bd 呀. 我d野又係7788, 係d濕聲野未做, 諗住下個禮拜上網登記埋註冊就去印帖, 之後攪過大禮d野, 而家已經開始有d緊張喇~~~~~
回頂端
anitachs
XXX.XXX.106.85

發表發表於: Sun Jun 03, 2007 2:37 am

阿wai 寫到:
阿喱,

maybe you can see see this ar

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=129443

anitachs
回頂端
anitachs
XXX.XXX.106.85

發表發表於: Sun Jun 03, 2007 2:38 am

Sun Kit 寫到:
hello, 我都係呢日bd 呀. 我d野又係7788, 係d濕聲野未做, 諗住下個禮拜上網登記埋註冊就去印帖, 之後攪過大禮d野, 而家已經開始有d緊張喇~~~~~

haha...............咁快就緊張???

anitachs Wink
回頂端
Sun Kit
XXX.XXX.236.180

發表發表於: Sun Jun 03, 2007 11:49 pm

anitachs 寫到:
Sun Kit 寫到:

係呀, 成日都好似有好多野仲未攪咁~~~~~
回頂端
阿喱
XXX.XXX.69.248

發表發表於: Wed Jun 06, 2007 6:34 pm

Sun Kit 寫到:
anitachs 寫到:
Sun Kit 寫到:

係呀, 成日都好似有好多野仲未攪咁~~~~~

me too Exclamation 我番3個幾月咋 Confused
回頂端