發表主題 回覆文章
結婚同學仔
XXX.XXX.198.205

發表發表於: Thu May 03, 2007 1:54 am

廣告贊助 [隱藏]
大家好!

我join左lovely production...想問下有邊個師傅好? 有無分standard既師傅 同 snapshot嫁? join左之後,先聽到一d唔好0既commond, 都幾擔心!!

thx!!
回頂端
wasa
XXX.XXX.220.54

發表發表於: Thu May 03, 2007 1:47 pm

乜可以揀攝影師咩? 我問過佢地話無得揀... 佢話佢地得四組攝影錄影師...
回頂端
fuyan
XXX.XXX.43.41

發表發表於: Fri May 04, 2007 12:40 am

Yes, I also join them but worried their service.
I heard from them also can't choose woo.
Which date is your wedding, can we sharing?
回頂端
zebe
XXX.XXX.94.161

發表發表於: Sun May 27, 2007 3:35 pm

我上年11月都係搵lovely幫我影相架...
我覺得都ok喎...當日我係kenny影相,
佢影D相都唔錯呢~~~

不過lovely依家冇得mark師傅啦!
回頂端
Maggie(5)
XXX.XXX.225.50

發表發表於: Mon Aug 06, 2007 4:50 pm

好失望, Twisted Evil
我本8*10電腦合成相簿,等左三個月都收唔貨....一定唔會介紹佢地比friend囉!!! Evil or Very Mad
回頂端
RM
XXX.XXX.240.21

發表發表於: Mon Aug 13, 2007 11:49 pm

唔好咁激動先啦!!!! 放鬆d!
回頂端
Fatty girl
XXX.XXX.197.146

發表發表於: Tue Aug 21, 2007 4:34 pm

Maggie(5) ...totally agree with you,

我1月結婚,3月交cd,7月收到相薄outlook,.....上星期打比佢地..話本相薄交比工場做要等多3-4星期喎.........等左五個月到現在都未收到貨....一定唔會介紹佢地比friend.

我戶外d相全部都影唔到background...我d fd 話佢 one到contrast好大,所以d相背曬光..無背景而人面全部紅卜卜...好差...拍dv的還可以..小心.好彩有fd做backup.
回頂端
pcdog
XXX.XXX.18.201

發表發表於: Sun Aug 26, 2007 11:47 pm

真係有D擔心
剛在8月份的婚紗展同LP落訂,本來無乜問題,但後來同老公傾落,現有疑點如下:
1.個staff沒有名片
2.沒有公司back ground profile
3.沒有公司網頁
4.無介紹邊8位攝影師,無得選攝影師其次,但起碼要知到塲的人是不是僱用的攝影師而不是外聘,會不會預先通知攝影師是那一組?
5.工作天是星期一至五,星期六、日休息,婚禮在星期日,怪不得要client將當日的video的搞件送到他們office,再要D客將成品送到婚宴塲地,
6.有事要找唔通下下請假?
心情喪down,唔通要作最壞打算,臨塲的重要時刻俾人玩大細?
有無正面D訊息?

Fatty girl 寫到:
Maggie(5) ...totally agree with you,

我1月結婚,3月交cd,7月收到相薄outlook,.....上星期打比佢地..話本相薄交比工場做要等多3-4星期喎.........等左五個月到現在都未收到貨....一定唔會介紹佢地比friend.

我戶外d相全部都影唔到background...我d fd 話佢 one到contrast好大,所以d相背曬光..無背景而人面全部紅卜卜...好差...拍dv的還可以..小心.好彩有fd做backup.
回頂端
poohpohh
XXX.XXX.209.43

發表發表於: Mon Aug 27, 2007 12:05 am

pcdog 寫到:
真係有D擔心
剛在8月份的婚紗展同LP落訂,本來無乜問題,但後來同老公傾落,現有疑點如下:
1.個staff沒有名片
2.沒有公司back ground profile
3.沒有公司網頁
4.無介紹邊8位攝影師,無得選攝影師其次,但起碼要知到{的人是不是僱用的攝影師而不是外聘,會不會預先通知攝影師是那一組?
5.工作天是星期一至五,星期六、日休息,婚禮在星期日,怪不得要client將當日的video的搞件送到他們office,再要D客將成品送到婚宴{地,
6.有事要找唔通下下請假?
心情喪down,唔通要作最壞打算,臨{的重要時刻俾人玩大細?
有無正面D訊息?

Fatty girl 寫到:

呀...唔係化.....原本同男朋友仔都睇岩左呢間既, 而家都要考慮一下啦!!!
回頂端
小C妹
XXX.XXX.77.249

發表發表於: Mon Aug 27, 2007 12:08 am

死喇我都join左添....點算呀
回頂端