發表主題 回覆文章
Zoe Chung
XXX.XXX.145.6

發表發表於: Thu Apr 15, 2010 12:15 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
雀屎 寫到:
岩岩去左婚紗展, 原來用 visa 找數只係用於 4月-8月的酒席.
so 無機會啦, 用09年菜單, 唔會送帖的.......

吓, 原來用visa簽帳有限月份架?? 咁我一定係唔得啦 ~
回頂端
Scarlettebb
XXX.XXX.206.189

發表發表於: Fri Apr 16, 2010 10:55 am

CameLok 寫到:
hello, 各位...我係新血..hahahaha
2009年12月book左2010年12月架...
個陳經理話可以用番09年菜單架...

唔知大家有無去影聯邦送個個新天地package 呢...嘩..家陣影戶外...比你choose一個地方...要包佢車...$250/hr...at least 4hr...即係未影已經要比$1000-....我地本來已經bk左番大陸影...諗住去新天地玩下...點知....1月去問..己經要排到4月影.......所以都係無去...haha

至於帖呢....都有去金都睇過下....嘩..真係勁唔得.....如果想加錢印彩色...淨係film charge 都要1500...再行下其他個d..都唔駛咁貴....間野真係唔掂...

好開心終於有新人加入啦~

我都無影張新天地coupon,話說我係舊年book既張coupon今年1月過左期,咁我就去換過張啦點知已經轉左做羅浮宮﹗coupon包既野少左好多呀而家已經無soft copy lu,新娘都好似得一套婚紗咁大把我都無咩興趣再影(事關已經係第二度影左兩輯),或者睇下有無人要賣左佢....xp

我係expo book左名帖,圍起$5.7/張連牛油紙,成個過程都無咩問題有興趣可以考慮下~
回頂端
CameLok
XXX.XXX.247.147

發表發表於: Sat Apr 17, 2010 9:29 am

$5.7/張..係咪彩色架?

我想用我地d結婚相做帖...向金都問過最平要6-7蚊...不過唔駛收film charges..
回頂端
Scarlettebb

發表發表於: Sat Apr 17, 2010 10:44 am

彩色既意思係??

我只係印內頁單色(閃紅色字),外觀都係普通紅色帖款咋~

我知可能未必係平,不過overall無咩問題就算,我實在無時間再周圍搵.....希望妳搵到又平又靚既﹗ Surprised
回頂端
Zoe Chung

發表發表於: Mon Apr 19, 2010 10:11 am

我睇返自己張單, 原來係無寫明可以用2009年菜單架, 唔知仲可唔可以叫佢offer俾我呢 ?

另外, 請問有無jm試過係青衣城聯邦做席前證婚呢 ? 我正打算咁做, 因為, 我覺得佢地既decoration都幾靚, 可以一路行紅地毯都幾grand, 而且可以方便d賓客, 佢地唔駛走兩個場咁麻煩。唔知佢地會唔會幫我排好哂d坐位架呢 ?
回頂端
Scarlettebb

發表發表於: Tue Apr 20, 2010 6:34 pm

我都想知因為我都會做席前証婚,酒樓應該一定會幫我地排好d位架下嘛﹖
回頂端
CameLok
XXX.XXX.247.147

發表發表於: Wed Apr 21, 2010 1:35 pm

我問過陳經理...佢話到時會set好d枱枱櫈櫈架...

我地都有諗過席前簽紙...但個日係星期日..d賓客第二日要番工...怕會搞到好遲..同埋有人提出..所以最後決定下午6點左右簽紙証婚...但可能會無左march in 個part...夜晚補番..haha
回頂端
Zoe Chung

發表發表於: Wed Apr 21, 2010 6:07 pm

不過, 陳經理話, 要預4:15p.m.-4:30p.m., 佢地茶市先完, 完咗先會開始set枱, 佢話最快都係試過 5:00p.m. 交場。所以, 如果做席前註冊, 要預 5:30p.m. 至 6:00p.m. 後先可以開始。
回頂端
梁陳比比
XXX.XXX.84.218

發表發表於: Thu Apr 22, 2010 2:16 pm

WOO...好耐都無入黎喇!! ^^

準新娘要加油呀!!!

努力預備你地0既重要一天!!
回頂端
Zoe Chung
XXX.XXX.181.160

發表發表於: Thu Apr 22, 2010 10:54 pm

梁陳比比 寫到:
WOO...好耐都無入黎喇!! ^^

準新娘要加油呀!!!

努力預備你地0既重要一天!!

Wellcome back !!!!
回頂端