發表主題 回覆文章
雀屎
XXX.XXX.144.169

發表發表於: Tue Mar 16, 2010 7:38 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
大家都無聯邦帖呀, 我去金都望下d帖, 都幾貴呀, 有邊度可以搵d平d, $3-$4 便ok啦...
回頂端
梁陳比比
XXX.XXX.3.3

發表發表於: Tue Mar 16, 2010 10:46 pm

雀屎 寫到:
大家都無聯邦帖呀, 我去金都望下d帖, 都幾貴呀, 有邊度可以搵d平d, $3-$4 便ok啦...

之前有softcopy 但因為太樣衰睇完就delete 左喇,你可以去聯邦問佢拎0家.

or 建議你一個方法,你可以用返佢個帖封,因為紅色都正正常常,係張帖好唔帖,咁你整帖個時跟返個封個尺寸黎做,你就可以慳返個封錢.

最簡單0既就係去eprint 印,為起都係$1.5一張
回頂端
梁陳比比
XXX.XXX.3.3

發表發表於: Tue Mar 16, 2010 10:47 pm

Scarlettebb 寫到:
梁陳比比 寫到:
Zoe Chung 寫到:
2010年聯邦menu貴咗好多, 最平要5xxx, 真係好貴呀 !

不過, 佢上個月expo多咗優惠, 訂十席以上, 每席有$300現金回膾 (我個時得$200), 而且, 訂十席以上可以用visa簽帳喎 (我訂個時話要付本票 / 現金的) !

我得$100回贈添呀﹗ Evil or Very Mad 遲d cfm menu個陣都叫佢俾我用visa先得﹗

係呀佢今年個menu貴左呀,所以我諗住揀番09menu算lu﹗

無得用返09年0既menu,你一定要用返呢一年0既menu 0家,你落訂個時,經理有無同你講呀? 我08年bk個時d menu 仲平呀,但個時佢都講到明,一定要跟返09年0既menu .

經理話可以揀番09menu架, 我仲叫佢白紙黑字寫落張單到﹗所以應該無問題呀.....

咁好,佢比你用返,咁仲好過減$200 比你啦
回頂端
雀屎
XXX.XXX.139.149

發表發表於: Wed Mar 17, 2010 2:23 pm

梁陳比比 寫到:
梁陳比比 寫到:
2010年聯邦menu貴咗好多, 最平要5xxx, 真係好貴呀 !

不過, 佢上個月expo多咗優惠, 訂十席以上, 每席有$300現金回膾 (我個時得$200), 而且, 訂十席以上可以用visa簽帳喎 (我訂個時話要付本票 / 現金的) !

我得$100回贈添呀﹗ Evil or Very Mad 遲d cfm menu個陣都叫佢俾我用visa先得﹗

係呀佢今年個menu貴左呀,所以我諗住揀番09menu算lu﹗

無得用返09年0既menu,你一定要用返呢一年0既menu 0家,你落訂個時,經理有無同你講呀? 我08年bk個時d menu 仲平呀,但個時佢都講到明,一定要跟返09年0既menu .

經理話可以揀番09menu架, 我仲叫佢白紙黑字寫落張單到﹗所以應該無問題呀.....

我上年3月落單, 今年11月擺酒, 個單寫明可以用09年menu的,你試下再傾.
黎緊婚紗展聯邦有擺, 我諗住去婚紗展同陳經理傾下10年既新野...同埋問清楚係咪可以用visa找數
回頂端
雀屎

發表發表於: Wed Mar 24, 2010 11:28 am

岩岩去左婚紗展, 原來用 visa 找數只係用於 4月-8月的酒席.
so 無機會啦, 用09年菜單, 唔會送帖的.......
回頂端
Scarlettebb
XXX.XXX.206.189

發表發表於: Thu Mar 25, 2010 12:20 pm

比比,
妳咁講都啱既.....不過我都會試下同佢講數~ Twisted Evil

最後我無用番佢d封, 一次過係印帖個度搞埋費時煩, 普普通通既帖都要$5.7/張呀﹗不過老人家唔鍾意e-print個類invitation card所以無計~

雀屎,
我係5月擺喎咁咪可以簽visa囉? 係就好啦等我問清楚佢地先!

佢都俾我用09menu但無話唔送帖喎, 不過佢d帖真係送都未必有人要....
回頂端
雀屎

發表發表於: Wed Mar 31, 2010 3:28 pm

我拎番本書仔啦. 囍店 or joy's card 只打模, 印聯邦送咭碟都 $350, 100張後每張收 $1. 唔化算.

joy's card 岩3月擺 expo, 佢地做到100張起, 平均3個零包印包信封, 利是封&貼紙.
回頂端
CameLok
XXX.XXX.247.147

發表發表於: Tue Apr 13, 2010 9:53 am

hello, 各位...我係新血..hahahaha
2009年12月book左2010年12月架...
個陳經理話可以用番09年菜單架...

唔知大家有無去影聯邦送個個新天地package 呢...嘩..家陣影戶外...比你choose一個地方...要包佢車...$250/hr...at least 4hr...即係未影已經要比$1000-....我地本來已經bk左番大陸影...諗住去新天地玩下...點知....1月去問..己經要排到4月影.......所以都係無去...haha

至於帖呢....都有去金都睇過下....嘩..真係勁唔得.....如果想加錢印彩色...淨係film charge 都要1500...再行下其他個d..都唔駛咁貴....間野真係唔掂...
回頂端
Zoe Chung
XXX.XXX.145.6

發表發表於: Thu Apr 15, 2010 12:10 pm

CameLok 寫到:
hello, 各位...我係新血..hahahaha
2009年12月book左2010年12月架...
個陳經理話可以用番09年菜單架...

唔知大家有無去影聯邦送個個新天地package 呢...嘩..家陣影戶外...比你choose一個地方...要包佢車...$250/hr...at least 4hr...即係未影已經要比$1000-....我地本來已經bk左番大陸影...諗住去新天地玩下...點知....1月去問..己經要排到4月影.......所以都係無去...haha

至於帖呢....都有去金都睇過下....嘩..真係勁唔得.....如果想加錢印彩色...淨係film charge 都要1500...再行下其他個d..都唔駛咁貴....間野真係唔掂...

我都係擺2010年12月呀, 你幾號擺酒呀 ?
嘩, 而家新天地咁貴咩? 好唔抵喎, 用coupon影, 影相期係排得耐d架, 其實, 如果你當時book 4月影, 影完之後4個月攞成品, 點計都趕得切架喎 !!!
回頂端
Zoe Chung
XXX.XXX.145.6

發表發表於: Thu Apr 15, 2010 12:14 pm

雀屎 寫到:
梁陳比比 寫到:
梁陳比比 寫到:

我上年3月落單, 今年11月擺酒, 個單寫明可以用09年menu的,你試下再傾.
黎緊婚紗展聯邦有擺, 我諗住去婚紗展同陳經理傾下10年既新野...同埋問清楚係咪可以用visa找數

我都唔記得佢有無offer俾我用返09年個menu, 只係記得佢話一定無得用返08年個menu, 要睇返張單先知。
回頂端