發表主題 回覆文章
mak_becky
XXX.XXX.183.91

發表發表於: Mon Apr 30, 2007 12:47 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我想book青衣城聯邦,想知道大家的經驗及分享一下!
有冇BARGAIN到D咩?? Very Happy Very Happy Very Happy

mak_becky 在 Thu Mar 20, 2008 2:46 am 作了第 5 次修改
回頂端
mak_becky
XXX.XXX.183.153

發表發表於: Tue May 01, 2007 2:45 am

好似冇咩人book咁喎 Rolling Eyes
回頂端
串燒kristy
XXX.XXX.182.235

發表發表於: Wed May 02, 2007 9:27 am

我都係,仲有其他人ga...不過去左聯邦個 topic傾
回頂端
mak_becky
XXX.XXX.181.149

發表發表於: Thu May 03, 2007 12:58 am

串燒kristy 寫到:

我打算book4月20日,你呢?
回頂端
串燒kristy

發表發表於: Thu May 03, 2007 9:00 am

mak_becky 寫到:

我來緊 27號就擺酒啦~
回頂端
小矮人
XXX.XXX.215.210

發表發表於: Thu May 03, 2007 10:29 am

日子好近 bo, 恭喜你的, 預備成點呢 ? 又會去那兒 honeymoon 呢 ?
回頂端
mak_becky
XXX.XXX.142.203

發表發表於: Sat May 05, 2007 12:19 am

小矮人 寫到:

日子好近 bo, 恭喜你的, 預備成點呢 ? 又會去那兒 honeymoon 呢 ?

係啦攪成點呀??
回頂端
mak_becky
XXX.XXX.142.203

發表發表於: Sat May 05, 2007 12:23 am

你BARGAIN到D咩呀?可唔可以講黎聽下,因為我諗住等婚紗展先book Very Happy
回頂端
串燒kristy

發表發表於: Sat May 05, 2007 8:53 am

小矮人 寫到:

係呀,真係好快就到啦...好耐冇見你啦~
D 野攪得 8899啦..都冇咩野可以再攪LU... Laughing
10月先會去 HONEYMOON 呀, 因為拎唔到咁多假呀... Crying or Very sad
回頂端
串燒kristy

發表發表於: Sat May 05, 2007 8:54 am

你BARGAIN到D咩呀?可唔可以講黎聽下,因為我諗住等婚紗展先book Very Happy

因為我入面識人,SO 會BARGAIN 到多D 野
回頂端