發表主題 回覆文章
kksp
XXX.XXX.36.124

發表發表於: Fri Mar 13, 2009 8:05 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
阿檬 寫到:
hst_river,

見到你個post..... 知道video 出左事..... 依家點啊....個mother tape.... 仲會唔會再剪過???

我收晒相同video ga la....相就睇晒.....不過冇咩驚喜lor....video....拎左仲未睇....睇黎都要搵日睇左佢.....

唔知點解....我同老公都唔係太雀躍要睇相睇video..... 你地會唔會咁????

拎鱆蟛丹n期待一齊睇.
睇完第一次之後. 無咩興趣第二次.
回頂端
kksp

發表發表於: Sat Mar 14, 2009 8:31 am

白情人節快樂 !!
回頂端
norip
XXX.XXX.186.94

發表發表於: Mon Mar 16, 2009 8:30 pm

kksp 寫到:
白情人節快樂 !!

YEAH! SWEET !
回頂端
kksp

發表發表於: Tue Mar 17, 2009 1:15 pm

請問, 想鰝鷵薨峇分蘌\兩至三圍, 有特色菜款, 有埋房換衫, 有無邊間酒樓推介呀 ?
thank !
回頂端
norip

發表發表於: Thu Mar 19, 2009 9:03 pm

kksp 寫到:
請問, 想鰝鷵薨峇分蘌\兩至三圍, 有特色菜款, 有埋房換衫, 有無邊間酒樓推介呀 ?
thank !

你再擺多次? 金鐘我覺得力寶軒唔錯..我食過..但房唔係好記得!
回頂端
kksp

發表發表於: Fri Mar 20, 2009 1:22 pm

norip 寫到:
kksp 寫到:
thank !

你再擺多次? 金鐘我覺得力寶軒唔錯..我食過..但房唔係好記得!

我都想再擺過, 果晚都感受唔真個氣氛.
不過今次係幫朋友問架.
力寶軒 ??
等我呢幾日去行個轉先.
thanks !!
回頂端
norip

發表發表於: Sat Mar 21, 2009 1:01 pm

kksp 寫到:
阿檬 寫到:
kksp 寫到:
hk_wedding 寫到:
生活都ok, 只係要分配好時間陪我家人, 陪他的家人. 要平均點, 不想他們不開心. Laughing

呢個又唔係大問題. 同老爺奶奶住, 一個星期總會有一日返外家食飯.
但反而好難分配時間二人世界.

想問~~~~
同老爺奶奶住.....大唔大問題????

新抱同 6299 住無大問題.
小問題係 99 煮R太多油.
家頭細務 99 做. 唔俾新抱做, 搞到新抱唔好意思.
佢地三個好多時都有傾有講. 可能係因為婚前都多見面.
最大問題係個仔同老豆阿媽既相處.
成日嗌交.

阿檬,
你要面對咩 ??

都係老人家用油太多, 不過6299 nice 都ok! 不過都係有自己的空間更好! 但住埋一齊, 可以慳返d租屋/買屋錢!
回頂端
kksp
XXX.XXX.34.49

發表發表於: Sun Mar 22, 2009 2:38 pm

norip 寫到:
kksp 寫到:
阿檬 寫到:
kksp 寫到:
生活都ok, 只係要分配好時間陪我家人, 陪他的家人. 要平均點, 不想他們不開心. Laughing

呢個又唔係大問題. 同老爺奶奶住, 一個星期總會有一日返外家食飯.

想問~~~~

成日嗌交.

阿檬,
你要面對咩 ??

都係老人家用油太多, 不過6299 nice 都ok! 不過都係有自己的空間更好! 但住埋一齊, 可以慳返d租屋/買屋錢!

norip,
你都係6299 咩 ?
回頂端
norip

發表發表於: Mon Mar 23, 2009 8:34 pm

kksp 寫到:
norip 寫到:
kksp 寫到:
阿檬 寫到:
kksp 寫到:

想問~~~~

成日嗌交.

阿檬,
你要面對咩 ??

norip,
你都係6299 咩 ?

佢地唔係同我一齊住, 佢地同我地住得好近, 未有屋之前都有一派/ 幾個月同佢地一齊住...所以都有feel 過一齊住係點樣lu! 好好彩佢地都係好nice, nice 得chai, d飯菜多油d, 但真係好好味....同佢地會叫係咁食..當然肥左好多啦....哈....其實各有各好, 如果真係nice 都唔錯...但遇著麻麻地...真係幾難相處..我就會出去住好過lu!
回頂端
阿檬
XXX.XXX.184.11

發表發表於: Wed Apr 01, 2009 4:30 pm

kksp 寫到:
阿檬 寫到:
kksp 寫到:

想問~~~~

成日嗌交.

阿檬,
你要面對咩 ??

唔係.....
而係我地諗緊... 會唔會同6299一齊住........
回頂端