發表主題 回覆文章
norip
XXX.XXX.186.94

發表發表於: Wed Mar 11, 2009 8:41 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
kksp 寫到:
一年前既今日, 我地影緊第一輯既婚紗相, 正式揭開籌備婚禮既序幕.

確係好懷念....覺得冇左個wedding 有d失落, 好彩來緊lee 2年都要做jm,所以都好似有d世藝!....哈..!
回頂端
kksp
XXX.XXX.35.107

發表發表於: Wed Mar 11, 2009 11:54 pm

norip 寫到:
kksp 寫到:
一年前既今日, 我地影緊第一輯既婚紗相, 正式揭開籌備婚禮既序幕.

確係好懷念....覺得冇左個wedding 有d失落, 好彩來緊lee 2年都要做jm,所以都好似有d世藝!....哈..!

哈. 係呀. 有 d 失落. 無咩世藝. 相信係好多結咗婚既人既心聲.
回頂端
norip
XXX.XXX.186.94

發表發表於: Thu Mar 12, 2009 8:22 pm

kksp 寫到:
norip 寫到:
kksp 寫到:

哈. 係呀. 有 d 失落. 無咩世藝. 相信係好多結咗婚既人既心聲.

來緊做jm 咪順便做埋人地d wedding planer!
回頂端
阿檬
XXX.XXX.184.11

發表發表於: Fri Mar 13, 2009 2:29 pm

kksp 寫到:
hk_wedding 寫到:
生活都ok, 只係要分配好時間陪我家人, 陪他的家人. 要平均點, 不想他們不開心. Laughing

呢個又唔係大問題. 同老爺奶奶住, 一個星期總會有一日返外家食飯.
但反而好難分配時間二人世界.

想問~~~~
同老爺奶奶住.....大唔大問題????
回頂端
阿檬

發表發表於: Fri Mar 13, 2009 2:31 pm

kksp 寫到:
norip 寫到:
kksp 寫到:
我反而覺得對唔住我老婆多d.
因為我有兩晚要返夜工, 遲d仲要返一晚夜學,
一星期無髐T晚陪老婆.
要佢一條友對住6299.

開始的時間實唔慣, 但日子耐左就好好多...! 不過你真係抽多d時間陪佢lu!

覺唔覺結婚後, 好似成日見住, 但兩個人講野時間少左??

我覺得差唔多jar........唔差好多~~~~
回頂端
阿檬

發表發表於: Fri Mar 13, 2009 2:37 pm

kksp 寫到:
norip 寫到:
hst_river 寫到:
kksp 寫到:

未夠 3 字頭???
嘩. 2 字頭距離我地已經好遠了 !!!!
希望下年可以造人成功, 兩年後生舊 b 出黎啦.

雖然我都未有3字頭(我老公都未呀), 但已經俾人話老要生b啦, 有o的無奈呀~~
我希望頭一年, 開始學做人妻, 第二年再考慮要唔要努力造人, 如成功, 咁第三年就學做媽咪啦~~ Laughing
不過, 如果我老公工作好似結婚時咁忙的話, 我想我會先學分身術才生b Laughing

自己想冇用...隔來個個未必想, 有就會要lu!~

起碼等我今年讀完書先計劃.

我都未夠3字.....不過都係唔生住....因為我要讀書~~~~~~~~~讀完書先再算......我可能同 hst_river 差唔多....第3年學做媽咪.....
回頂端
阿檬

發表發表於: Fri Mar 13, 2009 2:40 pm

hst_river,

見到你個post..... 知道video 出左事..... 依家點啊....個mother tape.... 仲會唔會再剪過???

我收晒相同video ga la....相就睇晒.....不過冇咩驚喜lor....video....拎左仲未睇....睇黎都要搵日睇左佢.....

唔知點解....我同老公都唔係太雀躍要睇相睇video..... 你地會唔會咁????
回頂端
kksp
XXX.XXX.36.124

發表發表於: Fri Mar 13, 2009 8:03 pm

阿檬 寫到:
kksp 寫到:
hk_wedding 寫到:
生活都ok, 只係要分配好時間陪我家人, 陪他的家人. 要平均點, 不想他們不開心. Laughing

呢個又唔係大問題. 同老爺奶奶住, 一個星期總會有一日返外家食飯.
但反而好難分配時間二人世界.

想問~~~~
同老爺奶奶住.....大唔大問題????

新抱同 6299 住無大問題.
小問題係 99 煮R太多油.
家頭細務 99 做. 唔俾新抱做, 搞到新抱唔好意思.
佢地三個好多時都有傾有講. 可能係因為婚前都多見面.
最大問題係個仔同老豆阿媽既相處.
成日嗌交.

阿檬,
你要面對咩 ??

kksp 在 Fri Mar 13, 2009 8:06 pm 作了第 1 次修改
回頂端
kksp

發表發表於: Fri Mar 13, 2009 8:03 pm

阿檬 寫到:
kksp 寫到:
norip 寫到:
kksp 寫到:
我反而覺得對唔住我老婆多d.
因為我有兩晚要返夜工, 遲d仲要返一晚夜學,
一星期無髐T晚陪老婆.
要佢一條友對住6299.

開始的時間實唔慣, 但日子耐左就好好多...! 不過你真係抽多d時間陪佢lu!

覺唔覺結婚後, 好似成日見住, 但兩個人講野時間少左??

我覺得差唔多jar........唔差好多~~~~

我地相差好遠喎.
而家講炷伅﹞鬫n多呀 !!!!!!
回頂端
kksp

發表發表於: Fri Mar 13, 2009 8:04 pm

阿檬 寫到:
kksp 寫到:
norip 寫到:
hst_river 寫到:
kksp 寫到:

未夠 3 字頭???
嘩. 2 字頭距離我地已經好遠了 !!!!
希望下年可以造人成功, 兩年後生舊 b 出黎啦.

雖然我都未有3字頭(我老公都未呀), 但已經俾人話老要生b啦, 有o的無奈呀~~
我希望頭一年, 開始學做人妻, 第二年再考慮要唔要努力造人, 如成功, 咁第三年就學做媽咪啦~~ Laughing
不過, 如果我老公工作好似結婚時咁忙的話, 我想我會先學分身術才生b Laughing

自己想冇用...隔來個個未必想, 有就會要lu!~

起碼等我今年讀完書先計劃.

我都未夠3字.....不過都係唔生住....因為我要讀書~~~~~~~~~讀完書先再算......我可能同 hst_river 差唔多....第3年學做媽咪.....

你讀緊咩呀 ??
幾時讀完 ??
回頂端