發表主題 回覆文章
Yor
XXX.XXX.28.40

發表發表於: Wed Apr 18, 2007 12:23 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    有無人返大陸Honey Moon?有什麼好提議呢?
    回頂端
    芒果布甸
    XXX.XXX.47.6

發表發表於: Fri Oct 26, 2007 12:07 am

九寨溝…
    回頂端
    Jovida
    XXX.XXX.171.45

發表發表於: Sat Nov 03, 2007 2:02 pm

芒果布甸 寫到:
    九寨溝…

ME TOO!!

我們去honeymoon都是九寨溝~ 0的景好靚0架, 自己去, 冇跟団, 感覺一流~

俾個短片你0地睇吓啦~

Jovida 在 Tue Nov 03, 2009 3:15 pm 作了第 1 次修改
    回頂端
    u*sa*ha*na
    XXX.XXX.146.111

發表發表於: Wed Nov 28, 2007 1:24 am

Wink Wink Wink Wink Wink Wink

WOW, 好靚呀 ! 支持祖國 !

回頂端
    sweetie
    XXX.XXX.53.157

發表發表於: Fri Jan 25, 2008 2:03 pm

u*sa*ha*na 寫到:

WOW, 好靚呀 ! 支持祖國 !

其實去邊都冇所謂既, 最緊要2個人開心.
    回頂端
    taki
    XXX.XXX.254.135

發表發表於: Thu May 08, 2008 6:48 pm

由于我經常返大陸公干,所以我係吾會返大陸蜜月的。

但系我之前同老細去過幾個地方開會,覺得值得你列入考慮范圍之中。

1. 新疆 (不過吾建議想在至奧運前后去,因為有危險存在)
    天池- 太靚, 我詞窮, 林吾到言語可以形容。但肯定比九寨溝少商業味。兩者不可相比。

2. 昆明香格里拉
    有個BANYAN TREE,世外桃源
    http://www.banyantree.com/cn/ringha/index.html

3. 蒙古
    回頂端
    CCY**
    XXX.XXX.208.54

發表發表於: Tue May 13, 2008 10:38 am

taki 寫到:

但系我之前同老細去過幾個地方開會,覺得值得你列入考慮范圍之中。

天池- 太靚, 我詞窮, 林吾到言語可以形容。但肯定比九寨溝少商業味。兩者不可相比。

2. 昆明香格里拉
    http://www.banyantree.com/cn/ringha/index.html

3. 蒙古

你呢三個地方我都想去!!
    回頂端
    芒果布甸
    XXX.XXX.227.3

發表發表於: Thu May 15, 2008 11:17 am

CCY** 寫到:
    taki 寫到:

2. 昆明香格里拉

3. 蒙古

你呢三個地方我都想去!!

咁多地方,你想去0既地方又何止呢三個呢?
    回頂端
    TRACYLI
    XXX.XXX.45.188

發表發表於: Thu Jul 31, 2008 12:19 pm

我都覺得最緊要兩個人一起, 開心就OK

自由行去海南島

都是陽光與海灘
    回頂端
    vls
    XXX.XXX.134.70

發表發表於: Wed Sep 24, 2008 7:47 am

讚成 九寨溝, 好靚的
    回頂端