發表主題 回覆文章
monlingling
XXX.XXX.159.246

發表發表於: Thu Jul 10, 2008 11:21 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我都想要地圖同多D資料, 可唔可以send俾我呀!

man_ling2002@yahoo.com.hk
回頂端
A@J
XXX.XXX.212.233

發表發表於: Mon Aug 25, 2008 6:05 pm

我想問深圳個度有無只係買相簿內頁??

即個本硬咭哽皮簿

另有無得買已貼埋銀邊既簿架??

thx
回頂端
芝心輝
XXX.XXX.134.10

發表發表於: Mon Feb 02, 2009 10:16 am

我最近在香港做了一本diy相薄, 都係三百零蚊左右, 間公司叫相薄易, website: www.photobookasia.com, 只要download佢地個software就可以diy了, 很方便
回頂端
Gi_gi
XXX.XXX.249.180

發表發表於: Tue Feb 03, 2009 9:07 pm

請問你地知唔知道深圳或廣州邊度有手動冷裱機賣呀?
同埋深圳盛達商店有冇得買成本硬身既相薄呀(即係出面既婚紗相既硬相薄)?
回頂端
zoe chan
XXX.XXX.57.172

發表發表於: Thu Jul 30, 2009 5:36 pm

我都想自己整Coating可以send地圖比我嗎~Thanks
zoe_bebe123@yahoo.com
回頂端
jen&dom
XXX.XXX.154.66

發表發表於: Wed Aug 05, 2009 2:00 pm

我都想整返本, 可以send地圖比我嗎~Thanks
jenny.lai.wp@gmail.com

[/quote]
回頂端
小靜小靜
XXX.XXX.17.206

發表發表於: Thu Dec 17, 2009 1:59 pm

可唔可以send map 比我呀
smcwWedding@gmail.com

thanks.
回頂端
Mark & Hoi Peng
XXX.XXX.11.44

發表發表於: Thu Aug 05, 2010 3:11 pm

我好想要我d資料and地圖,請你email給我 a941606@yahoo.com.hk
Very Happy
回頂端