發表主題 回覆文章
豬玲玲
XXX.XXX.4.30

發表發表於: Tue Sep 04, 2007 11:24 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
TLC 寫到:
我都想知道點做, 可否pm 一些資料給我呢?

因為我每天都會去深圳的!!

非常感謝

please pass me your email address
回頂端
multisan
XXX.XXX.163.220

發表發表於: Fri Sep 07, 2007 12:37 am

hi 豬玲玲, 我都想要地圖呀~ i pm u.
thx ^_^
回頂端
multisan
XXX.XXX.163.220

發表發表於: Fri Sep 07, 2007 12:43 am

我都有整啊, 因為諗住試試, 老闆娘又會教你整, 就0係想店度買黎玩. 呢度一本3R一本2R, 共二百零蚊囉.

DSC00605.JPG  Filesize: 248.64 KB  瀏覽次數: 1170 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 相簿二
DSC00561.JPG  Filesize: 109.51 KB  瀏覽次數: 1170 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 相簿一
回頂端
candypig
XXX.XXX.112.197

發表發表於: Sat Sep 08, 2007 5:12 pm

我都想要整相簿既資料呀
可否pm比我呢?
or pigcandy520@gmail.com
thanks
回頂端
kiki9141228
XXX.XXX.75.131

發表發表於: Fri Oct 05, 2007 11:42 pm

豬玲玲~

可唔可以send個地圖俾我呀 我都想自己整coating~
咁你買左番黎係咪自己cut 細佢一張一張咁整呀^^?
請問1 米整一本4R相郭得唔得thanks
kiki9141228@yahoo.com.hk
回頂端
karenyan
XXX.XXX.208.52

發表發表於: Fri Oct 05, 2007 11:53 pm

Smile 我都想要d資料呀!可唔可以pm俾我呀!
thanks!
回頂端
Ar Kit
XXX.XXX.6.57

發表發表於: Sun Oct 07, 2007 9:18 pm

Could you also pm me the details?thanks~
回頂端
mmhh
XXX.XXX.143.125

發表發表於: Tue Oct 09, 2007 2:03 pm

請問DIY一本10" x 12"左右要幾多錢到.....
回頂端
Pekklebaby
XXX.XXX.215.150

發表發表於: Thu Jul 10, 2008 11:00 am

我都想要地圖同睇下你地既制成品, 可唔可以send俾我呀!

maggiespp@yahoo.com.hk

THX Laughing
回頂端
""紅粉小簿簿""
XXX.XXX.222.142

發表發表於: Thu Jul 10, 2008 11:06 am

我都想要多o的資料呀, 麻煩你地send俾我丫

happyyan815@hotmail.com

Many thanks!
Yan
回頂端