發表主題 回覆文章
cko
XXX.XXX.200.26

發表發表於: Mon Jul 02, 2007 11:36 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我想要地圖, 同睇你既制成品, 同埋請問由羅湖怎樣去間鋪頭可唔可以send俾我呀!
pm_louise@yahoo.com.hk
回頂端
karenyan
XXX.XXX.67.229

發表發表於: Wed Jul 04, 2007 1:33 pm

Very Happy 我都想要地圖同睇下你地既制成品, 可唔可以send俾我呀!
karenleung393@hotmail.com

thanks!
回頂端
豬玲玲
XXX.XXX.4.69

發表發表於: Thu Jul 05, 2007 10:23 pm

karenyan 寫到:
Very Happy 我都想要地圖同睇下你地既制成品, 可唔可以send俾我呀!
karenleung393@hotmail.com

thanks!

Sent to those who gave me emails. Please check~
回頂端
豬玲玲
XXX.XXX.4.69

發表發表於: Thu Jul 05, 2007 10:24 pm

Jesation 寫到:
豬玲玲,

thanks for your info. Very Happy

我找了一張地圖放bloghttp://potataochick.wordpress.com/

JESATION, the map is very good ar!~~~thanks~
回頂端
小涼伴
XXX.XXX.102.43

發表發表於: Wed Aug 22, 2007 11:39 pm

豬玲玲,

我都想要d 資料同睇下妳既相簿, 可唔可以send俾我呢!
thx!
回頂端
DADABE
XXX.XXX.160.221

發表發表於: Fri Aug 24, 2007 11:39 pm

我又要!
回頂端
SA261107
XXX.XXX.163.224

發表發表於: Sat Aug 25, 2007 11:58 pm

我都想要地圖同睇下你地既制成品, 可唔可以send俾我呀!
sweetstreetflower@yahoo.com.hk
回頂端
SA261107
XXX.XXX.163.224

發表發表於: Sat Aug 25, 2007 11:59 pm

sweetstreetflower@yahoo.com
回頂端
豬玲玲
XXX.XXX.7.166

發表發表於: Mon Sep 03, 2007 11:39 pm

SA261107 寫到:
sweetstreetflower@yahoo.com

SENT.PLEASE CHECK
回頂端
TLC
XXX.XXX.12.114

發表發表於: Tue Sep 04, 2007 9:49 pm

我都想知道點做, 可否pm 一些資料給我呢?

因為我每天都會去深圳的!!

非常感謝
回頂端