發表主題 回覆文章
豬玲玲
XXX.XXX.49.237

發表發表於: Sun Jun 17, 2007 11:50 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
siu fat pig 寫到:
去深圳買時, 間鋪頭o個d人有無詳細咁講下點做架?

因為我驚自己領略唔到o個中既真諦啊!

好簡單,直接黏上張相面就得...
或者你可上相點個網看看啦 Razz
回頂端
toby@toby
XXX.XXX.171.5

發表發表於: Sun Jun 17, 2007 11:28 pm

可唔可以send個地圖俾我呀 我都想自己整coating

toby_fei@yahoo.com.hk

我想問下係唔係有現成相簿買ga la??
回頂端
jerry仔
XXX.XXX.181.182

發表發表於: Mon Jun 18, 2007 7:35 am

我都想要整相簿既資料呀
可否pm比我呢?
thanks
回頂端
湯丸
XXX.XXX.45.253

發表發表於: Mon Jun 18, 2007 2:05 pm

可否也將你d 製成品 pm 給我呢, 我也有興趣DIY, thanks!
回頂端
寶至仔
XXX.XXX.126.101

發表發表於: Tue Jun 19, 2007 5:48 pm

hi豬玲玲,

請問你係唔係 1. 逐張相貼左保護膜 2. 用雙面膠紙貼落相薄 3. 用銀色膠紙痴邊?
咁個邊位係唔係有可能遮左張相少少? 相薄既size係唔係應該同張相一樣大?

另外, 我pm左我email address比你, 麻煩你send個地圖比我, 謝謝!
回頂端
豬玲玲
XXX.XXX.4.18

發表發表於: Sat Jun 23, 2007 12:10 am

toby@toby 寫到:

sent...please check email...for those asking me to pm, i cannot pm since the file sizes are quite large...please send me your email address.
回頂端
豬玲玲

發表發表於: Sat Jun 23, 2007 12:12 am

yes

Wink
回頂端
hellophoebehk
XXX.XXX.235.24

發表發表於: Sat Jun 23, 2007 12:12 am

豬玲玲 寫到:

sent...please check email...for those asking me to pm, i cannot pm since the file sizes are quite large...please send me your email address.

hi 豬玲玲
可否pm你既制成品給我,我都有興趣呀
回頂端
豬玲玲

發表發表於: Sat Jun 23, 2007 12:16 am

寶至仔 寫到:
hi豬玲玲,

請問你係唔係 1. 逐張相貼左保護膜 2. 用雙面膠紙貼落相薄 3. 用銀色膠紙痴邊?
咁個邊位係唔係有可能遮左張相少少? 相薄既size係唔係應該同張相一樣大?

另外, 我pm左我email address比你, 麻煩你send個地圖比我, 謝謝!
1.係呀
2.係呀(個間店有得買)
3. 唔駛自己整,有現成買的~

已sent...請check
回頂端
momolau
XXX.XXX.171.83

發表發表於: Sun Jun 24, 2007 1:28 am

Can you pls also send me the map and your sample? I also wanna try to make some photos as a gift to my guests lar.
thanks first!
回頂端