發表主題 回覆文章
jasminecys
XXX.XXX.87.158

發表發表於: Thu Apr 26, 2007 3:49 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
can you pm me the info too...?? thanks!!!
回頂端
tsthk123
XXX.XXX.9.161

發表發表於: Sun Apr 29, 2007 12:13 am

could you please send me information too?
tsthk123@yahoo.com
thank you.
回頂端
小麼
XXX.XXX.245.106

發表發表於: Sun Apr 29, 2007 5:17 pm

好似好好咁,,,因為我家姐都岩岩影完相=]
回頂端
緊張大師
XXX.XXX.55.38

發表發表於: Mon Apr 30, 2007 1:58 pm

但可否叫婚紗公司套餐相部內相不要表,方便我出去做coating
回頂端
tsthk123
XXX.XXX.177.175

發表發表於: Sat May 05, 2007 5:56 pm

豬玲玲 寫到:

因為files大,你給我email.我send給你看看啦~

可以 send 地圖、製成品圖片給我?
tsthk123@yahoo.com
thank you very much
回頂端
豬玲玲
XXX.XXX.63.152

發表發表於: Tue May 08, 2007 10:49 pm

各位, 我已email給各位, 請check check...收唔到再給我你的email address啦...
p.s. 我pm唔到, 因files太大~
回頂端
豬玲玲
XXX.XXX.63.152

發表發表於: Tue May 08, 2007 10:49 pm

apple(5) 寫到:
豬玲玲 寫到:
芷兒 寫到:
豬玲玲~

可唔可以send個地圖俾我呀 我都想自己整coating~
咁你買左番黎係咪自己cut 細佢一張一張咁整呀^^? thanks jcm03112007@yahoo.com.hk

apple (5) &芷兒, 已email. pls check...

係呀.買回來自己cut就ok...好容易~

豬玲玲
Very 感謝你ar. 剛過去星期日, 我同bf 去了買, 好開心. 多謝你的資料. 出了MTR後, 唔洗3分鐘就到(是中森明菜對面, 大家喜歡食日本菜, 可以去吓, 好大好食ka. 這兒相薄唔多. 基本材料就足夠. 而家有材料可以開始想吓做什麼特別cover.

welcome la...你想到點整cover未呀?大家分享吓呀?
回頂端
甜心糖糖
XXX.XXX.70.59

發表發表於: Thu May 10, 2007 11:07 pm

兩.三年前喺始創有一間專賣這些自制相簿嘅鋪頭,我都買過完成後我有滿足感,但現在唔見咗間鋪啦
回頂端
甜心糖糖
XXX.XXX.70.59

發表發表於: Thu May 10, 2007 11:11 pm

可唔可以send個地圖俾我呀 我都想自己整 Razz

www.bc9212003@yahoo.com.hk Embarassed
回頂端
豬玲玲
XXX.XXX.4.2

發表發表於: Fri May 11, 2007 3:02 pm

甜心糖糖 寫到:
可唔可以send個地圖俾我呀 我都想自己整 Razz

www.bc9212003@yahoo.com.hk Embarassed

sent la...pls check la
回頂端