發表主題 回覆文章
leah
XXX.XXX.224.117

發表發表於: Fri Apr 20, 2007 6:46 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
豬玲玲 寫到:
芷兒 寫到:
豬玲玲~

可唔可以send個地圖俾我呀 我都想自己整coating~
咁你買左番黎係咪自己cut 細佢一張一張咁整呀^^? thanks jcm03112007@yahoo.com.hk

apple (5) &芷兒, 已email. pls check...

係呀.買回來自己cut就ok...好容易~

Can you please send me the map and sample too?

edsdlifewedding2008@hotmail.com

THANK YOU!
回頂端
豬玲玲
XXX.XXX.49.240

發表發表於: Fri Apr 20, 2007 8:55 pm

Carrielui 寫到:
太好啦,我之前都有見有人上去買,但都係幾耐之前的留言,又怕已經執咗,依傢見到你近期才上過去,咁就唔怕啦.而我都想要地址及地圖呀,請PM比我呀,thx!
十分 十分 謝謝! Razz

PM唔到呀,你可以俾email給我
回頂端
apple(5)
XXX.XXX.197.181

發表發表於: Mon Apr 23, 2007 5:12 pm

豬玲玲 寫到:
芷兒 寫到:
豬玲玲~

可唔可以send個地圖俾我呀 我都想自己整coating~
咁你買左番黎係咪自己cut 細佢一張一張咁整呀^^? thanks jcm03112007@yahoo.com.hk

apple (5) &芷兒, 已email. pls check...

係呀.買回來自己cut就ok...好容易~

豬玲玲
Very 感謝你ar. 剛過去星期日, 我同bf 去了買, 好開心. 多謝你的資料. 出了MTR後, 唔洗3分鐘就到(是中森明菜對面, 大家喜歡食日本菜, 可以去吓, 好大好食ka. 這兒相薄唔多. 基本材料就足夠. 而家有材料可以開始想吓做什麼特別cover.
回頂端
dondon仔
XXX.XXX.102.40

發表發表於: Mon Apr 23, 2007 5:56 pm

豬玲玲~

我都想自己整coating~
可唔可以send個地圖俾我呀 

ilovesuninbali@yahoo.com.hk

Thanks !!
回頂端
lionzip
XXX.XXX.92.204

發表發表於: Mon Apr 23, 2007 7:11 pm

我都想要地圖同睇你既制成品, 可唔可以send埋俾我呀~
thx~~

only_ar@hotmail.com
回頂端
ramune
XXX.XXX.231.27

發表發表於: Wed Apr 25, 2007 4:34 pm

Hihi 豬玲玲,

i wanna DIY coating, too...
would you please kindly send me the related info (address, map & your sample) for the UV coating materials, also?

Thanks much in advance..
回頂端
winsome
XXX.XXX.5.213

發表發表於: Wed Apr 25, 2007 5:18 pm

豬玲玲,

i've got the mail & info, thanks a lot^^
回頂端
sunbear
XXX.XXX.235.233

發表發表於: Wed Apr 25, 2007 6:59 pm

可唔可以都pm個地圖和地址俾我呢?

sunbear317@yahoo.com.hk

thx!
回頂端
依利安
XXX.XXX.216.223

發表發表於: Wed Apr 25, 2007 11:20 pm

豬玲玲 寫到:
winsome 寫到:
hi,

我都想要d資料及看看成品, 請email給我, thanks
winsome_wedding@yahoo.com.hk

另外, 可否send埋"想點"的資料, 如地址, website, tel給我? many thanks.

winsome, 我已email給你.pls check~

我都想睇下, 學下點整, 可唔可以share俾我? THANKS.
soeilean@gmail.com
回頂端
g jar
XXX.XXX.210.228

發表發表於: Thu Apr 26, 2007 12:33 am

豬玲玲,

Could you also share the info with me?

e-mail : isamic0211@yahoo.com.hk

Thks, g jar
回頂端