發表主題 回覆文章
拉錬熊
XXX.XXX.67.26

發表發表於: Fri Apr 13, 2007 11:46 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我BD 係08/3/30 , 你地而家準備自己個婚禮成點呀?! Razz Razz
回頂端
TAMTAMWONG
XXX.XXX.56.57

發表發表於: Tue Apr 17, 2007 5:13 pm

Hi! Hi! 我的big day 都係08年3月30日!! 因為我剛剛先決定big day,所以而家先開始plan,不過一早已訂鷐v婚紗相,下個月3號會影相,今個星期六會到心目中理想中的酒樓食lunch, 如果ok我地會就會落訂...其他就未做,其實係唔知仲要做什麼............

你呢??
回頂端
Calvin Tai
XXX.XXX.193.18

發表發表於: Tue Apr 17, 2007 5:57 pm

TAMTAMWONG 寫到:
Hi! Hi! 我的big day 都係08年3月30日!! 因為我剛剛先決定big day,所以而家先開始plan,不過一早已訂鷐v婚紗相,下個月3號會影相,今個星期六會到心目中理想中的酒樓食lunch, 如果ok我地會就會落訂...其他就未做,其實係唔知仲要做什麼............

你呢??

仲有好多野要做喎, eg

- 婚禮攝影
- 化妝
- 花球
- 租車
- 租衫
......etc
回頂端
TAMTAMWONG

發表發表於: Tue Apr 17, 2007 6:29 pm

Calvin Tai 寫到:

你呢??

- 婚禮攝影
- 化妝
- 花球
- 租車
- 租衫
......etc

Calvin Tai,

Thank you!! 多謝你提點
Laughing 你呢bigday幾時??
回頂端
蜜糖卷

發表發表於: Fri Apr 20, 2007 11:02 am

你呢??

HI TAM TAM ,

o岩o岩上來看才記得自己有留言..哈哈 Laughing
太好了, 聽見你既BD又係3月30日。我BOOK 左11月才影相..你BOOK 左邊間影呀?! 同埋你O係邊處擺酒呀?!
回頂端
TAMTAMWONG
XXX.XXX.167.140

發表發表於: Fri Apr 20, 2007 8:39 pm

蜜糖卷 寫到:

你呢??

HI TAM TAM ,

o岩o岩上來看才記得自己有留言..哈哈 Laughing
太好了, 聽見你既BD又係3月30日。我BOOK 左11月才影相..你BOOK 左邊間影呀?! 同埋你O係邊處擺酒呀?!

Hi! 蜜糖卷,

我book咗儷都影相,原本訂咗3號影,但而家要改期啦......仲要唔知改倒邊日 Crying or Very sad 我地想擺尖沙咀牡丹庭,你呢??
回頂端
Vicky B
XXX.XXX.18.51

發表發表於: Fri Apr 20, 2007 8:55 pm

Calvin Tai 寫到:

你呢??

- 婚禮攝影
- 化妝
- 花球
- 租車
- 租衫
......etc

Calvin Tai,

Thank you!! 多謝你提點
Laughing 你呢bigday幾時??

其實以上 Calvin Tai講嗰d最好快d 睇la, 出年3月都幾full ga, 第一步當場快d book咗酒席先, 其它先定到 Laughing
回頂端
蜜糖卷

發表發表於: Sat Apr 21, 2007 11:06 am

HI TAMTAM WONG,

我book 左mona lisa , 但11月先影。 而酒席就book 左君豪會~~
你有無msn 呀??! Razz
回頂端
TAMTAMWONG

發表發表於: Mon Apr 23, 2007 10:19 am

蜜糖卷 寫到:
HI TAMTAM WONG,

我book 左mona lisa , 但11月先影。 而酒席就book 左君豪會~~
你有無msn 呀??! Razz

蜜糖卷,

sorry呀!! 我遲鷘虴A,因為屋企電死驉I! 我冇msn,因為公司唔方便!! 我星期六都訂鱁s席啦!!係尖沙咀牡丹庭!! 影相就係儷都,下個月3號影!! 係呢,你仲做髐偵礡H? 我其他全部都未做呀!!
回頂端
蜜糖卷

發表發表於: Mon Apr 23, 2007 10:57 am

HI HI TAM TAM WONG,

TOO BAD 你無msn , 如果唔係我地可以詳談la!

之前我地都想訂牡丹庭呀 Laughing 其實我地只係book 左影相/酒席/律師咋...其他都未攪, 因為感覺好似仲有好耐, 唔使甘急甘 Wink

你呢??!o個日去註冊署定請監禮人??!
回頂端