發表主題 回覆文章
翠絲太太
XXX.XXX.125.37

發表發表於: Fri Apr 06, 2007 12:26 am

廣告贊助 [隱藏]
想問下邊度會有香港大部份酒店 / 酒樓o既資料
例如可以擺多圍, 幾多個廳, 大約價錢之類
最好有埋 detail d, 例如樓梯, 投影, 新娘房數目等等
慢慢逐搵都幾煩
回頂端
張小冰
XXX.XXX.252.126

發表發表於: Fri Apr 06, 2007 12:46 am

我那時結婚都做左個excel file有大約30間酒店的電話同圍數, 你要可以send e-mail比你, 你可以pm我!

但如果要details, 有2個方法, 一個係自己上返酒店個網逐間download返佢個floor plan同menu! 唔想自己搵, 可以打去酒店留e-mail叫佢send份婚宴資料比你, 裏面會有個floor plan同埋meun, 咁你打去仲可以問埋佢有無期, (因為比你book左你都唔駛睇), 同埋book個room個minimum charge係幾多! 有個預算!

我因為06年結婚, 05年資料, 所以minimum charge同d menu應該唔update! 個file最多都係得電話同圍數可以參考!
回頂端
翠絲太太
XXX.XXX.173.35

發表發表於: Mon Apr 09, 2007 3:01 am

好呀, 可以麻煩你 pm 俾我好嗎
回頂端
張小冰
XXX.XXX.20.4

發表發表於: Tue Apr 10, 2007 3:24 pm

翠絲太太 寫到:
好呀, 可以麻煩你 pm 俾我好嗎

我淨係識send file by e-mail, 請pm我你的e-mail!
回頂端
Welkais
XXX.XXX.143.253

發表發表於: Sun Apr 22, 2007 1:44 pm

可否send 比我呢? 我都想要呀. 我bigdate 是6月18日 Laughing Laughing Laughing
mystery30@msn.com
回頂端
Toro Cat
XXX.XXX.98.79

發表發表於: Sun Apr 22, 2007 5:23 pm

張小冰, please share you excel file to me too. Thanks!

Email address PM 左俾你啦!
回頂端
張小冰
XXX.XXX.23.221

發表發表於: Sun Apr 22, 2007 6:27 pm

Welkais 寫到:
可否send 比我呢? 我都想要呀. 我bigdate 是6月18日 Laughing Laughing Laughing
mystery30@msn.com

Welkais,

sent! 你會擺幾多圍呀?
回頂端
張小冰

發表發表於: Sun Apr 22, 2007 6:27 pm

Toro Cat 寫到:
張小冰, please share you excel file to me too. Thanks!

Email address PM 左俾你啦!

Toro Cat,

sent! 你會擺幾多圍呀?
回頂端
rachelstarlai
XXX.XXX.141.96

發表發表於: Mon Apr 23, 2007 10:23 pm

可以send俾我嗎 ? 我正在搜尋資料

rachelstarlai@yahoo.com.hk

Thx Embarassed
回頂端
張小冰

發表發表於: Tue Apr 24, 2007 7:15 pm

rachelstarlai 寫到:
可以send俾我嗎 ? 我正在搜尋資料

rachelstarlai@yahoo.com.hk

Thx Embarassed

sent!
回頂端