發表主題 回覆文章
XXX.XXX.204.219

發表發表於: Wed Apr 29, 2009 10:37 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    我正考慮去沙巴蜜月 Very Happy

想有一晚住小島,有無人有經驗分享呀...那個小島靚dQuestion

我想問如果在永安或專業旅運那裡book 是不是貴過自己上網book好多呀?

thx Laughing
    回頂端
    科莫多
    XXX.XXX.54.35

發表發表於: Thu May 07, 2009 3:23 pm

有沒人打算去杜拜度蜜月呀? 我有D想阿, 好似好靚幄. Razz
    回頂端
    wongamma
    XXX.XXX.252.142

發表發表於: Fri Jul 03, 2009 4:12 pm

我上個月去左沙巴7日,6晚都住shangri'la tanjung aru,好正,好彩幾日都好好太陽,代價係我d皮介"nut"緊... Sad

同永安book package,當時佢係最平~ total 食,住,玩用左都二萬蚊啊...
    回頂端
    wongamma

發表發表於: Fri Jul 03, 2009 4:12 pm

我上個月去左沙巴7日,6晚都住shangri'la tanjung aru,好正,好彩幾日都好好太陽,代價係我d皮介"nut"緊... Sad

同永安book package,當時佢係最平~ total 食,住,玩用左都二萬蚊啊...
    回頂端
    wongamma

發表發表於: Fri Jul 03, 2009 4:13 pm

我地上個月去左沙巴7日honeymoon,6晚都住shangri'la tanjung aru,間野好正,d service好好,個view好靚,又近市中心,(不過出出入入都的士,一程要MYR 15,其實都幾貴),不過相比起RASA RIA同NEXUS已經好好多架喇....

所以我既建議真係住番D近市區既酒店.....!!!

同埋感激幾日都好好太陽, Cool 代價係我d皮仲"nut"緊囉... Sad

回頂端
    c_c oh~~!
    XXX.XXX.159.106

發表發表於: Sun Dec 27, 2009 12:33 am

下年1月底想去沙巴honeymoon....但好似係雨季.....唔知去唔去好呢?
    如果唔去有咩好提議呢?
    回頂端
    XXX.XXX.204.219

發表發表於: Tue Mar 09, 2010 12:46 pm

如果你真的想去沙巴 不用擔心天氣,
    我今年1月24日出發 去了6天,
    只有一天碰到坐車時下雨。

沙巴是熱帶氣候,基本上每日下雨一次 每次約1小時,
    所以不一定碰到,就算碰到,入室內吃點東西,
    再出來已陽光普照。
    回頂端
    Shuk Shuk
    XXX.XXX.11.234

發表發表於: Fri May 14, 2010 11:56 pm

10123 寫到:
    我正考慮去沙巴蜜月 Very Happy

想有一晚住小島,有無人有經驗分享呀...那個小島靚dQuestion

我想問如果在永安或專業旅運那裡book 是不是貴過自己上網book好多呀?

thx Laughing

priceline有D資料, 可以去睇下
    回頂端
    kakay
    XXX.XXX.125.251

發表發表於: Sun May 16, 2010 10:40 am

我好想去玩ge,無時間
    回頂端