發表主題 回覆文章
miniying
XXX.XXX.202.209

發表發表於: Sat Mar 24, 2007 4:50 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    聽說馬來西亞有個小島, 小島本身是一個幸福浪漫故事, 影星得到丈夫疼愛, 送上小島作為定情禮物!有冇人想去呢度....我想4月尾5月頭去.....住水上屋....唔知跟邊間好 Rolling Eyes Rolling Eyes
    回頂端
    aszesze
    XXX.XXX.66.69

發表發表於: Tue Mar 27, 2007 1:11 pm

我都打算去幸福島honeymoon!
    你可以看看"勝景遊"應該有一款package是幸福島加吉隆坡五天

http://www.skytravel.com.hk/pdffiles/*G-MH-GV2-01Apr-30Jun07-CITIC-2...

去過後回來分享一下好不好玩吧!
    祝你有個好幸福的honeymoon!

PangkorLau.jpg  Filesize: 95.1 KB  瀏覽次數: 21970 次
    按這裡可在新視窗開啟原圖
     圖片描述: 沒有提供
    回頂端
    zebe
    XXX.XXX.103.49

發表發表於: Sun Apr 15, 2007 4:03 am

aszesze 寫到:
    我都打算去幸福島honeymoon!
    你可以看看"勝景遊"應該有一款package是幸福島加吉隆坡五天

http://www.skytravel.com.hk/pdffiles/*G-MH-GV2-01Apr-30Jun07-CITIC-20...

去過後回來分享一下好不好玩吧!
    祝你有個好幸福的honeymoon!

好似好正咁喎!!!
    回頂端
    小綿羊^﹏^
    XXX.XXX.89.166

發表發表於: Sat Apr 21, 2007 5:24 pm

好似幾靚wor
    有冇人去過可以分享下呢
    回頂端
    hograce
    XXX.XXX.93.94

發表發表於: Mon Apr 23, 2007 11:34 am

真係好靚,因為睇咗呢度之後,我突登去搵有關的旅行團資料,發現除咗勝境遊,仲有專業都有做相關的package。

但... Embarassed 我諗我暫時都唔會去了,因為價錢拍得住馬爾代夫呀... Embarassed Embarassed

哈~又可能我已經去咗honeymoon先會咁講o既。如果未去honeymoon都朋友都可以考慮下。
    回頂端
    juice
    XXX.XXX.219.48

發表發表於: Sun Apr 29, 2007 3:56 pm

有無馬來西亞KK島嘅infor. share呢?

Thanks
    回頂端
    Miko & Ryan
    XXX.XXX.161.100

發表發表於: Wed Sep 19, 2007 12:25 am

真係幾靚咁喎, 跟團貴唔貴呢?
    回頂端
    傻頭傻腦小月
    XXX.XXX.157.87

發表發表於: Sun Sep 30, 2007 10:29 pm

係咪成個trip都係水上屋架.......有無其他野玩
    回頂端
    Good Friend
    XXX.XXX.0.149

發表發表於: Mon Oct 01, 2007 1:34 pm

好似好少有agent 做幸福島package? 唔知依家package 幾多錢仲有d水上活動及spa, 飲食收費如何 Rolling Eyes ? 有資料可否pm我? 謝謝!
    回頂端
    ekhc
    XXX.XXX.98.75

發表發表於: Sun Oct 28, 2007 1:18 pm

幾靚wor
    回頂端