發表主題 回覆文章
drm
XXX.XXX.136.71

發表發表於: Wed Apr 22, 2009 5:20 pm

廣告贊助 [隱藏]
whk 寫到:
Hi kitty&daniel,

four seasons既promotion, 係包埋由一個島去另一個島transportation架, 不過其實第一晚夜機到左之後就要即刻入住beach villa with pool, 我覺得唔太抵, 我情願比錢住多晚馬里(約2000), 第二朝先一早去villa, 如果唔得, 其實第一晚同無左無咩分別(因為入到villa都好夜).

其實我都睇左好多comment, 但都仲係決定唔到去邊間好.....

whk,

CC (Honeymoon Planner)同我講Irufushi做緊3+1!
不過決定去Constance Halagveli!新resort! 住water villa! 坐seaplane!
http://www.halaveli.com/

好期待!! Very Happy
回頂端
衛衛豬
XXX.XXX.72.174

發表發表於: Fri May 01, 2009 11:28 pm

咩月份最小人去
?
回頂端
chanbaby
XXX.XXX.38.214

發表發表於: Mon May 04, 2009 8:37 pm

我都好想去馬爾代夫呀!
回頂端
kitty&daniel
XXX.XXX.91.91

發表發表於: Sat May 09, 2009 6:32 pm

衛衛豬 寫到:
咩月份最小人去
?

我言念係落雨月份, 我+一月去, 酒店都幾full
Laughing
回頂端
衛衛豬
XXX.XXX.86.19

發表發表於: Tue May 12, 2009 5:37 pm

kitty&daniel 寫到:
衛衛豬 寫到:
咩月份最小人去
?

我言念係落雨月份, 我+一月去, 酒店都幾full
Laughing

can you send some information?
回頂端
DH7
XXX.XXX.143.65

發表發表於: Tue May 12, 2009 5:41 pm

今日見到yahxx新聞
話有旅行社搞馬爾代夫團, 已經降到$5990 8天團喇!
回頂端
衛衛豬
XXX.XXX.154.27

發表發表於: Mon May 25, 2009 12:56 pm

DH7 寫到:
今日見到yahxx新聞
話有旅行社搞馬爾代夫團, 已經降到$5990 8天團喇!

有冇旅行社資料?
回頂端
drm
XXX.XXX.136.165

發表發表於: Thu Jul 16, 2009 5:11 pm

我剛由Constance Halaveli回來!好正!超唔想走!免費晚歺是Fine Dinning!仲有全隻龍蝦食!推薦! Very Happy
回頂端
小飛俠Peter
XXX.XXX.146.30

發表發表於: Mon Jul 20, 2009 2:21 am

有無人知而家去7日要幾多錢??? 我而家想PLAN o係果度同女友求婚
回頂端
LING11
XXX.XXX.131.110

發表發表於: Mon Dec 07, 2009 1:19 am

小飛俠Peter 寫到:
有無人知而家去7日要幾多錢??? 我而家想PLAN o係果度同女友求婚

你所指既七日係咪住五日?? 我就去七日
一晚BEACHFRONT VILLA
3晚 IN OCEAN VILLA
一晚響飛機度飛去星加玻
一晚星加玻酒店
最後一晚夜機返香港
包機場稅包早晚餐 共三萬六千蚊
計埋午餐同埋玩, 我諗四萬五內啦, 睇下幫唔幫到你?
如果你求婚去馬爾代夫, 咁你度蜜月去邊度好呀~
回頂端