發表主題 回覆文章
cocojing
XXX.XXX.74.229

發表發表於: Tue Nov 11, 2008 5:42 pm

廣告贊助 [隱藏]
我上年o係專業book架,佢d服務幾好呀,都幾平呀,3晚water bungalow+4晚beach fornt package+稅都係15000. Smile
不過我唔係4season.係fullmoon
回頂端
vita.jo
XXX.XXX.48.123

發表發表於: Wed Nov 19, 2008 10:03 am

hellojenny 寫到:
其實每間agency都會有唔同
建議你自己揀resort, 例如決定要住邊類resort, 咩房間, 定埋日子, plan左行程之後, 搵幾間唔同既agency報價
我搵過wincaslte同專業旅運報價, 價錢都好大差別

其實有無話咩時間比較平d呀?
回頂端
smilepotty
XXX.XXX.127.250

發表發表於: Fri Nov 21, 2008 11:04 pm

vita.jo 寫到:
hellojenny 寫到:
其實每間agency都會有唔同
建議你自己揀resort, 例如決定要住邊類resort, 咩房間, 定埋日子, plan左行程之後, 搵幾間唔同既agency報價
我搵過wincaslte同專業旅運報價, 價錢都好大差別

其實有無話咩時間比較平d呀?

Do you know how many tours per week??? or 1 or 2 tours per week ge?
回頂端
hellojenny
XXX.XXX.229.50

發表發表於: Wed Nov 26, 2008 4:59 pm

我將同一個行程俾專業旅運同埋wincastle報價
後者報價平過前者, 所以我地搵左wincastle買package
回頂端
為食祖祖
XXX.XXX.212.19

發表發表於: Wed Dec 31, 2008 12:58 pm

係咪其實book左都要等旅行社confirm有無位先得o家??confirm左有位之後會幾多日通知上去旅行社出機票呢??
d "燃油附加費+稅"好貴呀!!!成2千7呀!
回頂端
kitty&daniel
XXX.XXX.229.47

發表發表於: Fri Jan 02, 2009 2:16 pm

Hi 為食祖祖,

等旅行社confirm有無机位先得!!, 不過我訂o個間agent 就唔駛上去, 去bank 過數, 佢會send o的 vouchers 去我公司, 都幾方使....
回頂端
為食祖祖

發表發表於: Mon Jan 05, 2009 1:32 pm

kitty&daniel 寫到:
Hi 為食祖祖,

等旅行社confirm有無机位先得!!, 不過我訂o個間agent 就唔駛上去, 去bank 過數, 佢會send o的 vouchers 去我公司, 都幾方使....

我book左美麗華旅運呀,17號出機票,唔知d tax到果日會唔會好貴呢?hehe
回頂端
XXX.XXX.219.55

發表發表於: Mon Jan 05, 2009 11:53 pm

Hi 為食祖祖,

I think the tax will not change much as all expenses in Maldives are paid in US dollars...
回頂端
為食祖祖

發表發表於: Tue Jan 06, 2009 1:09 pm

kitty&daniel 寫到:
Hi 為食祖祖,

I think the tax will not change much as all expenses in Maldives are paid in US dollars...

佢上星期計左大概$2000一個人到,但一日未出機票佢都confirm唔到我,你book果時係咪都係咁上下呀?
回頂端
XXX.XXX.229.47

發表發表於: Thu Jan 08, 2009 6:00 pm

Hi 為食祖祖,

我上次 airport tax 係 $2340, fuel charge 係 $30, 総共 $2370 一個人..., 如果佢收你 大概$2000, 都抵喎...
回頂端