發表主題 回覆文章
ytk ytk
XXX.XXX.8.24

發表發表於: Tue Jul 01, 2008 9:26 pm

廣告贊助 [隱藏]
HIHIHI

我剛報在8月份自由行,,6日4晚,KANDOMMA HOTEL,新加坡AIRLINE
兩晚WATERVILLLA兩晚BEACHVILLA,,坐船來回,包早餐
14500一個人,兩個人29000.
我覺得好貴好肉痛,,連埋駛費又M零兩M. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
回頂端
薯頭
XXX.XXX.197.82

發表發表於: Sun Jul 06, 2008 7:00 pm

ytk ytk 寫到:
HIHIHI

我剛報在8月份自由行,,6日4晚,KANDOMMA HOTEL,新加坡AIRLINE
兩晚WATERVILLLA兩晚BEACHVILLA,,坐船來回,包早餐
我覺得好貴好肉痛,,連埋駛費又M零兩M. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

唔緊要啦, 馬爾代夫咁靚, d錢洗左都值得架!
回頂端
ytk ytk
XXX.XXX.11.208

發表發表於: Tue Jul 08, 2008 3:58 pm

薯頭 寫到:
ytk ytk 寫到:
HIHIHI

唔緊要啦, 馬爾代夫咁靚, d錢洗左都值得架!

係呢你係咪到係去馬爾代夫度密月呀???
如果係,,,D人話自己帶定D水去,,駛唔駛咁做??
回頂端
小棠棠
XXX.XXX.113.13

發表發表於: Thu Jul 10, 2008 11:02 pm

我都想去丫~~
不過唔知會唔會好貴呢....
你知啦....如果太貴....我會選去日本....
回頂端
hellojenny
XXX.XXX.225.51

發表發表於: Wed Jul 16, 2008 4:33 pm

ytk ytk 寫到:

我5月中去完maldives, 不過係住four seasons resort at kuda hurra
房間每日都有飲用水供用架, 方便好多, 唔使自己帶去
其實都帶唔到啦, 就算要, 最好只可以響馬里市中心/機場買去
回頂端
ytk ytk
XXX.XXX.9.218

發表發表於: Mon Jul 21, 2008 7:04 pm

hellojenny 寫到:
ytk ytk 寫到:

我5月中去完maldives, 不過係住four seasons resort at kuda hurra
其實都帶唔到啦, 就算要, 最好只可以響馬里市中心/機場買去

因為我聽人講果度酒會送既水好難飲?
你去four seasons 要幾錢,,你有無換一元美金比貼士?
回頂端
hellojenny
XXX.XXX.229.50

發表發表於: Tue Jul 22, 2008 9:13 am

ytk ytk 寫到:
ytk ytk 寫到:

你去four seasons 要幾錢,,你有無換一元美金比貼士?

好難飲??
又唔覺喎, 係樽裝水, sealed, 應該無問題N

而貼士, 我有換左好多usd1, 打算俾貼士
但係後來發現其實平日唔會有地方要俾貼士
只係第一日check-in時, 會有人幫你送d行李入房, 呢個時候可以俾貼士
跟住就無喇.....
平日食飯/玩, 都只係簽單, 最後一日先埋單俾錢
回頂端
ytk ytk
XXX.XXX.96.144

發表發表於: Tue Jul 22, 2008 9:42 pm

ytk ytk 寫到:
ytk ytk 寫到:

好難飲??
又唔覺喎, 係樽裝水, sealed, 應該無問題N

而貼士, 我有換左好多usd1, 打算俾貼士
但係後來發現其實平日唔會有地方要俾貼士
只係第一日check-in時, 會有人幫你送d行李入房, 呢個時候可以俾貼士
跟住就無喇.....
平日食飯/玩, 都只係簽單, 最後一日先埋單俾錢

咁邊度換到一元美金,,D銀行成日話無
你最後埋單時候,,簽卡定比現金
回頂端
hellojenny
XXX.XXX.225.51

發表發表於: Wed Jul 23, 2008 9:06 am

ytk ytk 寫到:

咁邊度換到一元美金,,D銀行成日話無
你最後埋單時候,,簽卡定比現金

usd1都無?? 我只係去銀行換錢, 大紙散紙都換d, 仲換左好多usd1, 諗住俾貼士用, 點知無機會用
埋單當天我係俾現金, 因為換左好多美金, 如果埋單時候唔用, 之後唔會有機會用呀, 又唔想換留港紙, 所以埋單時候用囉

你可以先打電話去銀行訂多少少usd1, 唔使去到先知道無得換
回頂端
小虎牛
XXX.XXX.193.28

發表發表於: Wed Jul 23, 2008 10:31 am

我都預算12月去馬爾代夫Honey Moon...不過唔知跟團定買Package好....大家可以俾d意見嘛... Very Happy
回頂端